Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki isimliyim.ilkokuldaki sinifimda iki kisi vardik ilk ismimden adas olarak. Ikinci ismim kullanildi. Dedem hep iki ismimi birden soylerdi. Ailemde ilk ismim kullanilir. Hic kafamin karistigini hissetmedim acikcasi bence guzel bir durum bu ben seviyorum iki isimli olmayi. Kardesim de iki isimli. Yasi kucuk. Daha kimseyi "bana bu ismimle seslen" diye duzeltme mecburiyeti duyup da duzeltmedi. Kim hangi ismiyle seslenirse efendim diyor gayet normal bir sekilde. Her sey bitti isim sayisi dert oldu insanlara
Zaten oyle olacak ! Cocugun anne ve baba uzerindeki 3 hakki vardir bunun ilk hakki İsimdir Ahirettte verdigi yanlis ismin hesabini da verecek insanoglu!
genelde babaanne, dede adları ilk isim olarak çocuklara verilir. annenin kayınvalidesi ise arası bozuksa ilk ismi hiç kullanmaz. çocukta bu isim kullanıldığında bocalama yaşar.