Canbebeyi bende denicem kullanan arkadaşlarım memnun. Bide onu deneyelim bakalım. Teşekkürler cevabınız içinben prima kullanıyordum can bebeye geçtim markette can bebenin numarası kalmadığı için huggies kız bebekler için olanı aldım kızımın sırt bölgesini kızarttı kızımda kaşıyıp tırnaklamış ilk defa böyle başıma geldi daha öncede almıştım olmamıştı böyle şimdiki birgünde sırtı kızarmış kullanmayı bıraktım hemen
İdrarı kötü kokmuyormu peki ? Beni aşırı derecede rahatsız etti kokusu. Prima falanda kullandım onda öyle olmadı. Acaba bebeğimin idrarıyla alakalı bi durummuKesinlikle molfix kizim 6.ayinda ve molfix ten hic şaşmadik
Yok bizde oyle bi koku olmadi cok memnunuzİdrarı kötü kokmuyormu peki ? Beni aşırı derecede rahatsız etti kokusu. Prima falanda kullandım onda öyle olmadı. Acaba bebeğimin idrarıyla alakalı bi durummu
Diş çıkarma dönemlerinde neden sık değiştirmek gerekiyo ?Kullandım bezler
Prima
Molfix
Canbebe
Huggies
Ewybaby
Ve bimde satilan bebek bezi
Hepsinden memnun kaldim
Prima ve huggies i aksam 9 gbi uyur oglum ve sabah 7 8 gbi degstririm gayet dolu okur sizdrmio
Canbebede bazrn sizdirioddu
Bimdeki bezide dis cikarma donemlerinde gunduzleri kullandim cok sık değiştirdim icin .
Yanliz prim gayet iyi
aynen huggieste yaşadıgınız sıkıntılar bizdede oldu maalesefben prima kullanıyordum can bebeye geçtim markette can bebenin numarası kalmadığı için huggies kız bebekler için olanı aldım kızımın sırt bölgesini kızarttı kızımda kaşıyıp tırnaklamış ilk defa böyle başıma geldi daha öncede almıştım olmamıştı böyle şimdiki birgünde sırtı kızarmış kullanmayı bıraktım hemen
Iyi geceler arkadasim haggys cooook guzelArkadaşlar merhaba.. Benim bebeğim 2,5 aylık daha hangi bezi kullanacağıma tam olarak karar veremedim. Sürekli değiştiriyorum iyi mi yapıyorum onuda bilmiyorum.. Prima poposunu yara yaptı. Molfix acaip kötü kokuyo. Canbebe aldım şimdide onu denicem. Sizin tavsiye ettiğiniz memnun olduğunuz kullandığınız hangisi ?