Bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz ?

Bende kizim icin ilk dogdugunda prima kullandim en iyisi oldugunu dusunerek.. Meger sizdiriyormus ben anlamamisim bezini degistireli daha 2 saat olmadan bel kismi hep yas olurdu bense terledigini dusunurdum her seferinde.. Taa ki bize misafir geldiginde kizimi sevmek icin kucagina alinca islakligi farkedene kadar.. Yine ayni degistireli 2 saat olmadan hemde.. Bezin sizdirdigini soylediginde benim akilsiz kafam o an dank etti.. Bir sonra ki bez secimimi huggies yeni dogan 2 nolu bez icin kullandim en ufak bi sizinti yasamadim degil 2 saat 4 saat de dursa sizinti yapmadi hic.. Suan kizim 4 aylik huggiesin kizlar icin ozel tasarimli 3 numarasini kullaniyorum gece 12 de bagladigim bezi sabah 7'de de degistirsem en ufak bi sizinti olmuyor.. Hani yazmissiniz ya gevsek gibi duruyor ama sikiyor diye katilmiyorum sahsen.. Kizlar icin ozel tasarim oldugundan bence daha guzel kavriyor bel ve kalca kisimi.. Bel kismi lastikli cok guzel oturuyor siki yada gevsek olmasini kendimiz ayarliyoruz zaten her bez icin gecerlidir bu.. Bebekten bebege degisiyor demek ki bu bez sorunlari.. Ben kizim icin huggies kullaniyorum gerek sizdirmamasi gerekse sirin tasarimi olsun herseyiyle cok memnunum.. :KK66:
Aynı durumdan bahsediyorum bel bandı lastikli evet bez bebegi sıkmasada o bel bandının bele cok izi cıkıyor kızartıyor ben begenmedim ama herkesin memnuniyeti farklı tabiki

Aynı durumdan bahsediyorum bel bandı lastikli evet bez bebegi sıkmasada o bel bandının bele cok izi cıkıyor kızartıyor ben begenmedim ama herkesin memnuniyeti farklı tabiki
Kesinlikle herkesin memnuniyeti farkli bebekten bebege degisiyor.. Benim kizimin bel kisminda hicde bahsettiginiz kizarikliklar ve izler olmuyor gayetde guzel oturuyor bel kismi bu sebeple sizintiyida cok guzel onluyor biz cok memnunuz :KK66:

Molfix kadar köyü bir bez görmedim hep sıZdırıyor cocuk gece sırılsıklam omuyır kesinlikle pampers prima 5 yıldızlı koruma mükemmel

ben jenywilly kullaniyorum doğduğundan beri kızıma gayet memnunum hiç değiştirmeden kizimsimdi 4 aylık oldu

Benim 1 yaşında oğlum var prima premium care 4 numaraya kadar iyiydi fiyat pahali gelince değiştirdim molfix belden hep tasma yapti Huggies canbebe onlarda sızdırma yaptı suan sleppy kullanıyorum ve cok memnunum

hepsi de kimyasal içerikli bebeklere aklınıza gelmeyecek zararlar veriyorlar.. En iyisi yıkanabilir bebek bezi almak hem bebeklerin sağlığı hem çevre temizliği hem de maliyet açısından hazır bezlerden çok daha iyiler...

Kizlaarr ben alternatif olarak canbebe de kullaniyorum :) vee ciddi memnunuz kizimla :) huggies bulamadigimiz zaman canbebeye yoneliyoruz :)) canbebe huggies e gore cok daha yumusak hafif benim icin en onemliside sizdirmamasi :KK19:

X