Bende kizim icin ilk dogdugunda prima kullandim en iyisi oldugunu dusunerek.. Meger sizdiriyormus ben anlamamisim bezini degistireli daha 2 saat olmadan bel kismi hep yas olurdu bense terledigini dusunurdum her seferinde.. Taa ki bize misafir geldiginde kizimi sevmek icin kucagina alinca islakligi farkedene kadar.. Yine ayni degistireli 2 saat olmadan hemde.. Bezin sizdirdigini soylediginde benim akilsiz kafam o an dank etti.. Bir sonra ki bez secimimi huggies yeni dogan 2 nolu bez icin kullandim en ufak bi sizinti yasamadim degil 2 saat 4 saat de dursa sizinti yapmadi hic.. Suan kizim 4 aylik huggiesin kizlar icin ozel tasarimli 3 numarasini kullaniyorum gece 12 de bagladigim bezi sabah 7'de de degistirsem en ufak bi sizinti olmuyor.. Hani yazmissiniz ya gevsek gibi duruyor ama sikiyor diye katilmiyorum sahsen.. Kizlar icin ozel tasarim oldugundan bence daha guzel kavriyor bel ve kalca kisimi.. Bel kismi lastikli cok guzel oturuyor siki yada gevsek olmasini kendimiz ayarliyoruz zaten her bez icin gecerlidir bu.. Bebekten bebege degisiyor demek ki bu bez sorunlari.. Ben kizim icin huggies kullaniyorum gerek sizdirmamasi gerekse sirin tasarimi olsun herseyiyle cok memnunum..