• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinize bakarken eşinizin en sinir olduğunuz hareketi :))

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
gazını çıkarırken bile "aşkım ben sert vuruyorum sen çıkar" der:53:
bebeği yaparken yanımdaydı, bakarken değil
:47:

bir zamanlar benimkide öyleydi. gırtlaklamak gelirdi içimden.
oğlumuz şimdi 7 aylık.
en sevimli zamanları.
eşim eve koşa koşa geliyor ve oğlanı kucağından hiç indirmiyor.
yani erkekler zamanla adam oluyor. :1: :1: :1:
sabret
canım sonradan adam olacaklarsa kalsın lazım değil bakalım sonrası olacakmı rahat adamlarrr

annesiii kızın meme istiyorrrr:) kucağına her aldığında aynı şeyi diyor bende her seferinde artık çıkarda sen ver diyorum.göğüslerimi kapamıyorum artık .ölece dolaşıyorum.geçenlerde söylenince -kızım facebbookta çocuklarını aç bırakan anneler grubu kuralıımı he yavrum diyo.

bizimki hamileyken öyle bi beslediki beni bende çıkara çıkara 2800 lük yavru çıkarınca adam iyice hırs yaptı .

kiloyu sen değil bebekmi almış.aynen beim eşimde hep bu çocuk aç ve susuz hele geçen gece kızım uyuyo uykuda dayamış suyu kızın ağzına çocuk vavrum perperişan.anlatamıyosunda kendi susayınca bebekte susuyo sanıyoo kendi üşüyünce üşüyo sıcaklanınca onunda üstünü açıya değişik bi durum yani off,bide süreki karda kışta kızımı yıkayalım dedi durdu hergün.aa bide hava alsın diye uykudan uyanınca kzızımı alıp eksi bilmem kaçlarda ki balkona götürmesini es geçemiycemmm:)

İsten eve gelir.İceri girer girmez cocugunu 2 dk aralıksız sever.Sonra askım ben acıktım der.Yemek sırasında cocuk hep benim kucagımda olur.Ben o arada ne yiyebilirsem tabi.Kendi karnını doyurur hadi siz iceri ben sigara icecegim.Biz odaya geceriz o 1 sigara 10 dk damı icilir arkadas.:95:Sonra sen bak mutfagı toplayacagım dememle maraton baslar.Ben cok yoruldum bugun belim agrıyor cabuk gel hayatım........:52::52::52:sonra 10 dk gecer gelirim birazda sen tut demeye baslar.Cocugu benim kucagımda sevmesi deli ediyor al kucagına sev iste.Sonra gene mızmızlanır hayatım valla beni anlamıyorsun cok yorgunum gel de beraber sevelim yalan cocugu bana verecek.Sonra isim var dıye cırlarım susar 5 dk sonra cocugu yatırmıs sallamaya baslar.Bakarım bebegım uyumus bu sefer gece 1 kadar bebegım uyumaz.Sonra mamasını verırken en en sinir oldugum sey 2. kasıkta zorlama yeter istemiyor iste ne cok selpak kullanıyorsun lafı.Cisini yapar gel annesi doldurmus muabbeti.acarım sadece 1 kere cisini yapmıs yavrum.Ay sonunda bezini alırkende ne cok bez kullanıyor bu bezi yetistiremiyoruz diye söylenir.Gece bebegimi uyutmaya baslarım 2. dk horlama sesi gelir bebegim zor uyur.Zaten uykum cok hafıf 1 saat sonra ben zorla uyumaya calısırım arada 2 kere dürterim horlamasın diye.Bütün gece uyutmadın der.En önemlisi de sen ne kadar sansılısın bütün gün bebegimizlesin lafı.Bir de kayınvalidemlerin ve annemlerin yanında bebekle inanaılmaz ilgilenir onlarda bana dönüp bak kocan sana nasıl yardım ediyor dediklerinde kocamı bogazlayasım gelir:47::47::47:

yok yok erkek milleti hepsi aynı....:1::1:

bebeğin her probleminde beni suçlamasına sinir oluyorum ..
gazı olsa hemen sen ne yedin bugün diyor ... aslında çok da dikkat ederim yediklerime
ona kalsa günde 3 öğün tavuk suyu çorba ve ekmek peynir + su dışında birşey yedirmeyecek bana :)))))))))))))

Son düzenleme:
benimki mubarek sanki 10 tane cocuk buyutmus bir bilmis bir bilmis sormayin gitsin kendini prof ilan etti.esim muhendis ama diyoki ben muhendislikden anlamam ben profum bu cocugun bir seyi yok :1::1:

ilk 3 ay cok gazli bir bebekde bizimki aksam 3 saat keisntisiz aglardi.esim her eve geldiginde yine gazi var cocugun ne yedin bugun bakiyim say cabuk say kesin onlar gaz yapti.:47::47:

valla nerdeyse ilk 3 ay sadece su ile beslendim sonrda yok birsey yemiyosun suutun az doymuyo :47:

gelde bogma simdi bu adami.sadece 1 kere oglum gece huysuzlaninca ali emzirmedim salaldim besigini baktim uyuyo bir gecee oyle yaoptim sonra oglum sabh 7 de kalti gecdim icerde emziiryorum.oglum da acikmis gum gum nasil yutuyo benim koca icerden vay efendim butun gece cocugu ac birakdin hep boyle yapiyosun cocuk nasil yutkunuyo gum gum diye bikere sesini duymus 10 dakka uyumus uyanmis bakmis cocuk hala gum gum yutuyo .ayyyy delirtmisdi beni 10 gun bunu soyledi durdu durdu bunu soyledi.isden aradi bunu soyledi .ilk defa yaptigim sey hep yapiyorum oldu.neyse buyudu bzimki 11 aylik oldu cok sukur artik eskisi gibi karismiyo beyimiz ogluna pek duskun ama sanki bi bunun oglu var:63::63::63:

ayyy kızlar alemsiniz aynı şeyler benim de başımdan geçti ama şimdi kızım 27 aylık oldu. zamanında ya lütfen bi kere de sen yedir şu çocuğu derdim bi kaşık verirdi annesiiii gel kızın senin elinden yemek istiyomuş der ve o an benim cinlerimi evereste tırmandırırdı daha ağzımı açmadan ööööfff ya ben ne anlarım çocuk yedirmekten diyip çekilirdi bi köşeye ne günlerdi heeeyyy heeeyyy :))

]sanırım herkeste aynı sorun değişne hiç birşey yok.tıpatıp eşimde aynı.24 saat bakan biziz onlar sadece sevdikleri en fazla 1 saat hatta bence okadar bile değil:1:yazık genede kendileri bişey yapıyormuş sanıyorlar sansınlar garipler:)ama en ufak bir düşme veya ağlamada hatalı biz oluruz.aman erkekler aynı işte onlar yansınlar dertlerine...

kızlar gece gece güldürdünüz beni.insanın gıcık olduğu şeyler hepsi ama bir yandan da komik.erkekler işte.bizimki çok küçükken ben bu kadar küçükken yanlış tutmaktan korkarım diye ellemezdi.ben tüm gece ayakta onun ruhu duymazdı.bende gıcıklığına oğluş ağlarken kulağına tutardım oğluşun çığlıklarını.sonuçta bende çalışıyorum ve zombi gibi gidiyorum işeçsonra bir anlaşma yapmıştık..gece 4 e kadar ben,sonrasında o bakacak kalkarsa diye.inanırmısınız saat 03:55 olurdu.hadi biraz salla salıncağı derdim daha beş dak.var derdi.sonra tabi benim dırdırıma dayanamayıp kalkardı.şimdi oğluş büyüdü.bir de sinir bozucu olan ilk baba dedi.ondan sonra bizim kocanın havasından geçilmedi.şimdi de bazen kızkardeşime giderim ki tek sosyal hayatım arada onunla bir yarım saat sohbet etmek.biz tam mutfağa geçmişiz muhabbet ediyoruz.on dak.sonra bizimki mutfağın kapısında , hadi aşkım gidelim oğlan huysuzlandı.şikayetçi değilim oğlumla daha fazla ilgilenmekten tabiki ama insan bir de işe gidiyor olunca gerçekten çok yoruluyor.haa bir de bu laptop.sözde bana doğumgünü hediyesi almıştı bunu ama her akşam ben çocuğu sallarken fırsattan istifade alıyor eline,sinir oluyorum.bende çocuğu sallarken alıyorum hemen yanıma artık ses çıkaramıyor.kendininde de netbook var ama neymiş ekran küçükmüş.anlıcanız bende de bir oğlan var ama onunla bir büyüyen bir de koca.hepimizin derdi bu sanırım.

benim eşimde dersin ki o doğurmuş..memesi olsa emzirecekti..kızımıza karşı ilk günden beri hep çook hevesliydi..sağolsun genede çok çok yardım etti..geceleri ben emzirirdim o da kalkar basımda otururdu gazını ben çıkaracam der beklerdi :) zor ikna ettim ben gerekince seni kaldırıım yat bekleme başımda diye :)) gel görki bide yok banyo suyu cok sıcak yok kız sıcakladı üstünü çıkaralım yok o ilacı verecez yok az yedi yok çok yedi yok uyutamadın bırak ben uyutacam..inanın insanda annelik hevesi bırakmadı..şimdi kızla ilgili bi karar bişey verecek olsam ona sormadan yapamıyom gene de bi soriim modundayım :))biz bi çok şeyi içgüsdüsel yapıyoruz ama çok bilmişlerya..çok isterdim dese ben bilmem anlamam annesi bilir falan..yoook herseyin en iyisini o bilir..altı değişecek ben değişirim der bişey yiyecek ben yediririm yatacak ben yatırırım daha hersey..dersin ki ben baba o anne..kızda baba manyagı zaten :)) en son bırak yaw çık aradan adana dedim de kavga mavga anladı biraz ben evdeyken ben yapacam herseyini ben işe gidince üstünü de altını da yemegini de sen yapıyon zaten yarım gün dedim..içinden çok geliyomuş kızla ilgilenmek..bırak deyince de bozuluyo bide :52::52::52:
kızın ağzından konusmasına da sinir oluyorum..benden bişey isteyecek mesela annesii der..bende kıza cevap veriyom al yavrum falan :)))kızla ilgili olmasa da hemen annesiii..deli mi neee:52::52:

ayyy kizlar sizi okuyunca aklima esimin ilk oglumuz yeni dogdugu gun yaptigi sey geldi aklima erken yasda baba olmanin verdigi cahillikle sanirim, kirk gun hani bebek ve annenin kirkinin cikma durumu var ya iste o surede ne alakaysa esim afedersiniz hic gaz yapmamis gunah diye kirki cikinca oh rahat rahat yapabilirim demisti,bi keresindede kaciracakken kendini tutup euzu besmele cekmisti:60::60::60: yazdigimi gorse vay halilme:69:

ay ben ne şanslıymışda haberim yokmuş gerçi benimki daha 24 günlük ama eşim sağolsun doğumda olsun şimdi olsun hiç yalnız bırakmıyo benim kızım 33 haftalık doğdu ve ilk zaman korkudan eline alamıyodu ve başına geçip seviyodu beni anlıyodu halen daha öylede şimdi gazı olunca alıyo gezdiriyo ben 1 saat emzirdiğim oluyo bırak doymuştur artık kendinede yazık dikişlerin iyleşmedi daha dio çeşit çeşit yemek isteyen eşim bazen aç gidiyo işe uyandırmıyo uyusun yorgunum diye tek gıcık olduğum lafı nerde kötü bir örnek görse dikkat etceksin işte bak ediyorum deli gibi çıt olsa kalkıyorum cnm o benim ilk geldiğinde 5gün her dk nefesini kontrol ediyodum nefes alıyomu die.

ay ben ne şanslıymışda haberim yokmuş gerçi benimki daha 24 günlük ama eşim sağolsun doğumda olsun şimdi olsun hiç yalnız bırakmıyo benim kızım 33 haftalık doğdu ve ilk zaman korkudan eline alamıyodu ve başına geçip seviyodu beni anlıyodu halen daha öylede şimdi gazı olunca alıyo gezdiriyo ben 1 saat emzirdiğim oluyo bırak doymuştur artık kendinede yazık dikişlerin iyleşmedi daha dio çeşit çeşit yemek isteyen eşim bazen aç gidiyo işe uyandırmıyo uyusun yorgunum diye tek gıcık olduğum lafı nerde kötü bir örnek görse dikkat etceksin işte bak ediyorum deli gibi çıt olsa kalkıyorum cnm o benim ilk geldiğinde 5gün her dk nefesini kontrol ediyodum nefes alıyomu die.

cnm seninki daha pek yeni bebiş pek yaramaz değildir daha .o zamanlar bizimkidee bütün gün babasıylaydı emzirip ona veriyordum.ama bizim cadı huy değiştirdi.sırtı yere değmiycek ya sallancak ya kucak uyanık olunca babada bi süre sonra sıkılıyor veriyor.zaten bugünlerde sıcaktan insanın bişey yapası yok onlarda işten yorgun argın geliyorç.ama yemek konusunda iş konusunda birçok eşin destek olduğunu düşünüyorum küçücük bebekle çeşit çeşit yemek isteyen adamda merhametsizdir şimdiki pek çok erkek o konularda eşlerine anlayış gösteriyor hatta destek oluyor

Back