Bebek Beslenmesi bebeğinize bakarken eşinizin en sinir olduğunuz hareketi :))

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1.aşkım neden ağlıyo
2. dikkat et düşçek
3. acıktım
4.ben bi uzanayım
5.seni istiyo bende durmuyo

> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

alıntıdır...

sizinle paylaşmak istedim,çok güzel değilmi ? hepimizin başına geliyo malesef onlar bu konudaçok acemiler..

1.aşkım neden ağlıyo
2. dikkat et düşçek
3. acıktım
4.ben bi uzanayım
5.seni istiyo bende durmuyo

aynıları bizdede var ek olarak uyuturken kapıları vurması hele bir tuvalet kapısını kilitlemesi var 7 mahalle duyar. Oğlum koşturmaya başladığında sakinleştir düşer demesi, yemek hazırlarken oğlum yanına gittiğinde mutfağa getirip "aaa bak anne sana çikolata verecekmiş" diyip beni zor durumda bırakıp, üstüne birde içeriye gitmeden oğlum peşinden gitmesin diye kapıyı kapatmasına sinir oluyorum.

aynen katılıyorum eşimin sabah o tuvalet kapısı olayı bizdede var.. yavaşşşşşşşşş demekten bıktım.
uyanınca gerinirken bile çocuğu uyandırıyo.
benim çıldırdığımı görünce oğlum anneni sinir etme diyoya sen napçaksın kocacım???

bu kadar güzel anlatılamazdı herhalde okurken çok güldüm ve eşimede okuttuk bazı yazıları daha doğrusu onun yapıpta inkar ettiklerini okuyunca anlar belki die ama o yine kendine göre bahaneler buldu erkek işte naparsın

bazen fotoğraf makinasını eline veriyorum.kızımla foto muzu çek diye.daha bizim fotoyu çekmeden kızımı zorla kucağımdan alıp sen bizim fotomuzu çek demesi beni sinir ediyor.
ahahah bayıldım buna.kusura bakma senin için sinir bişey tabi de bana çok komik geldi

ne ilginçler yaa ah bu erkekler.hep bunların anaları yetiştiriyor bunları böyle.biraz vicdan,biraz merhamet duygusu gelişmeli çocukta.anne her şeyi yapar her şeyini hep hazır önüne getirirse ömür boyu karısından da onu ister işte.yazık kadınlara yazık valla.hele şu uykuya doymamaları yok muuuuuu..benim eşim ikiz olunca bebeklerimiz mecbur baktı hala da bakar ama neymiş gece uyandırılınca çok sinirli oluyormuş,kendini tanıyamıyormuş.e beeeennnnn

ayyy cok güldümm ben sadece benim eşim böyle sanıyodum meger hepsi aynıymış
bu kadar benzer huylar olurmu ya ...
bide şunu ögrendım erkekler birbirlerine takdık veriyolarmış
sakın geceleri uyandıgını belli etme uyuyomuş gibi yap falan diye..

benım en sinir oludugum gece yarısı ben emzirirken onun yanımda uyuması
yasdıgı alıp boğasım geliyo ... bide cocugu kucagına verdıgımde al al al ben tutamıyorum
cok küçük demesiii ( daha 15 günlük bizimki ) ayyy allahım cıldırcam :)

kızlar annelik içgüdüsel,babalık da öğrenilen bir şey olduğundan bu sorunlar böyle sürüpgidecek..seninki nasıl derseniz 2.bebeği aklıma bile getirtmeyecek kadar sıkıntılı..hemkızım,hem eşim..genellikle 2 çocuğum var diyorumzaten:)15 aydır gecede 10kez kalkan bir kızım ve hiiiç oralı olmayan eşim var,emzirmesem çoktan pasiflora şişesini dikmiştim ama naparsınız anneyim işte:)

benim bebeğim 20 günlük. 20 gündür eşim akşam işten geldiğinde biraz kucağına alır sever sonra bana verip yatana kadar mutfakta oturup internete girer.

benim bebeğim 20 günlük. 20 gündür eşim akşam işten geldiğinde biraz kucağına alır sever sonra bana verip yatana kadar mutfakta oturup internete girer.

bir zamanlar benimkide öyleydi. gırtlaklamak gelirdi içimden.
oğlumuz şimdi 7 aylık.
en sevimli zamanları.
eşim eve koşa koşa geliyor ve oğlanı kucağından hiç indirmiyor.
yani erkekler zamanla adam oluyor.
sabret

bizim babamiz asker daha ben hamileyken gitti insallah onumuzdeki ay bitiyor asgerlik.artik ikinci cocukta tanirim nasil babalik yaptigini ama gercekten cokkk guldum okurken eglenceli geldi bakalim basimiza gelincedemi eglenceli gelcekmi

ben eşim pazarlamacı sürekli seyehatli çalışıyor aynı zamanda bende çalışan bir anneyim.eşim ayda hemen hemen 1
hafta evde kalmasına rağmen çocukla ilgilenmekten inanılmaz sıkılıyor.Sevmiyormusun diyorum çocuğunu olur mu
hiç öyle şey ben ölürüm onun için diyor,şehir dışındayken günde 100 kere arayıp soruyor
ama başbaşa kaldıklarında 17 aylık bebeğimizi oyalamayı beceremiyor.kızım az görmesine rağmen babasına
inanılmaz düşkün çok mızmız bir çocukta değil maşallah ama eşimin ondan sıkılması beni çok üzüyor
tek yardımı mutfakta yemekleri yapması beni biraz olsun rahatlatıyor diğer tüm sorumluklar benim üzerimde
tv deki dizileri , maçları bize tercih etmesine çok kırılıyorum ama yapılcak bişey yok kızımızın bu zevkli günlerini
kaçırması kendi kaybı ..

inanamıyorum.
1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var.ve üstelik hamileyim tekrar.bir kızım daha olacak.
tüm bunları yaşayanın sadece ben olduğumu düşünmekteydim.
ama yanılmışım.
1-horlama.bundan nefret ediyorum.o yattıktan sonra binbir güçlükle çocuğumu uyuturum.[o yattıktan sonra uyutmamın sebebi,televizyonunun son ses açık olması,sesli telefon konuşmaları,kapıdan çıkarken yapılan gürültüler vs..)tam odaya getirip kızımı yatağına koyarım başlar horlamaya.bazen inadınamı yapıyıor diye düşünmüyor değilim.
2-bu çocuk aç. yaklaşık 1 yıldır ben bakıyorum kızıma.kimseden yardım görmedim.nezaman acıktığını altını kirletip kirletmediğini bile hemen anlarım.canı ne çeker hemen anlarım.ihtiyacınıo dile getirmeden gideririm.
kızımın aç olduğunu mu anlamayacağım.?pöffff...
3-sen bu çocuğa terbiye veremiyosun.'işte bu söze çıldırıyorum.şuncacık çocuk nasıl terbiye edilir.
4-altını kirletmiş o kaka yapmış,ondan rahatsız oluyor'der.
altını açarım az bir çiş yapmış.e derim nerde kaka..kızımın yoğun çiş kokusunu kaka yapmış sanarak söyleyen eş kaçtane var acaba?
5-bu çocuk gece uyumuyor.uyku ilacımı versek'der.
ertesi günü kızım güzel bir uyku çeker,bu seferde bu çocuk niye bukadar fazla yattı' der.
6-kızım ağladığı zaman karşısına alıp,sende annen gibi mızmızsın,annene benziyosun diyip,başkalarının yanında güzel birşey yaptığı zaman işte babasının kızı' der.
onca işin arasında hamileliğim bir yana,temizlik yemek,çocuk bakım cabası söylediği kelime şu olur'
annemde 10 çocuk büyütmüş.sen 1 taneyle mi başedemiyorsun.'
söylenecek kelime bulamıyorum.
üstelik 1 tanede yolda..

gelde boğma işde ama cok güldüm hele şu uyku ilacı

aaaa...aynen bizimkisi...bu kadar benzerlik olur canım vallahi...

annesiii kızın meme istiyorrrr:) kucağına her aldığında aynı şeyi diyor bende her seferinde artık çıkarda sen ver diyorum.göğüslerimi kapamıyorum artık .ölece dolaşıyorum.geçenlerde söylenince -kızım facebbookta çocuklarını aç bırakan anneler grubu kuralıımı he yavrum diyo.

bizimki hamileyken öyle bi beslediki beni bende çıkara çıkara 2800 lük yavru çıkarınca adam iyice hırs yaptı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…