1.aşkım neden ağlıyo
2. dikkat et düşçek
3. acıktım
4.ben bi uzanayım
5.seni istiyo bende durmuyo
1.aşkım neden ağlıyo
2. dikkat et düşçek
3. acıktım
4.ben bi uzanayım
5.seni istiyo bende durmuyo
aynıları bizdede varek olarak uyuturken kapıları vurması hele bir tuvalet kapısını kilitlemesi var 7 mahalle duyar. Oğlum koşturmaya başladığında sakinleştir düşer demesi, yemek hazırlarken oğlum yanına gittiğinde mutfağa getirip "aaa bak anne sana çikolata verecekmiş" diyip beni zor durumda bırakıp, üstüne birde içeriye gitmeden oğlum peşinden gitmesin diye kapıyı kapatmasına sinir oluyorum.
ahahah bayıldım buna.kusura bakma senin için sinir bişey tabi de bana çok komik geldibazen fotoğraf makinasını eline veriyorum.kızımla foto muzu çek diye.daha bizim fotoyu çekmeden kızımı zorla kucağımdan alıp sen bizim fotomuzu çek demesi beni sinir ediyor.
benim bebeğim 20 günlük. 20 gündür eşim akşam işten geldiğinde biraz kucağına alır sever sonra bana verip yatana kadar mutfakta oturup internete girer.
inanamıyorum.
1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var.ve üstelik hamileyim tekrar.bir kızım daha olacak.
tüm bunları yaşayanın sadece ben olduğumu düşünmekteydim.
ama yanılmışım.
1-horlama.bundan nefret ediyorum.o yattıktan sonra binbir güçlükle çocuğumu uyuturum.[o yattıktan sonra uyutmamın sebebi,televizyonunun son ses açık olması,sesli telefon konuşmaları,kapıdan çıkarken yapılan gürültüler vs..)tam odaya getirip kızımı yatağına koyarım başlar horlamaya.bazen inadınamı yapıyıor diye düşünmüyor değilim.
2-bu çocuk aç. yaklaşık 1 yıldır ben bakıyorum kızıma.kimseden yardım görmedim.nezaman acıktığını altını kirletip kirletmediğini bile hemen anlarım.canı ne çeker hemen anlarım.ihtiyacınıo dile getirmeden gideririm.
kızımın aç olduğunu mu anlamayacağım.?pöffff...
3-sen bu çocuğa terbiye veremiyosun.'işte bu söze çıldırıyorum.şuncacık çocuk nasıl terbiye edilir.
4-altını kirletmiş o kaka yapmış,ondan rahatsız oluyor'der.
altını açarım az bir çiş yapmış.e derim nerde kaka..kızımın yoğun çiş kokusunu kaka yapmış sanarak söyleyen eş kaçtane var acaba?
5-bu çocuk gece uyumuyor.uyku ilacımı versek'der.
ertesi günü kızım güzel bir uyku çeker,bu seferde bu çocuk niye bukadar fazla yattı' der.
6-kızım ağladığı zaman karşısına alıp,sende annen gibi mızmızsın,annene benziyosun diyip,başkalarının yanında güzel birşey yaptığı zaman işte babasının kızı' der.
onca işin arasında hamileliğim bir yana,temizlik yemek,çocuk bakım cabası söylediği kelime şu olur'
annemde 10 çocuk büyütmüş.sen 1 taneyle mi başedemiyorsun.'
söylenecek kelime bulamıyorum.
üstelik 1 tanede yolda..
sabahtan sabaha kadar 7 kg mı kucağımda taşırım offf demem ama o 5 dk kucağında taşısın kolları kopar,
gece bebek ağladığında 5dk uyansın ertesigün işe çoooooooooook uykusuz gittiğini söyler
ama o 5dklı uyku molası veren adam başını yastığa koyar koymaz horrrrrrrrrrrrrr horrrrrrrrrrrrrr garç gurç sesler çıkarmaya başlar nasıl uykusuzluksa.
ama hafta sonu o bebeğe bakarken benim koltukta 5dk gözüm kapansa içim geçse, bak sayemde iyi uyudun der hemen bebeği kucağıma verir kendisi akşama kadar uyur ama uyandığın da çocuk çok yordu uyusam da uyuduğumu anlamadım der.
Ama bunları yapsa da söylesede ben bebekle ilgilenirken onun kızımla vakit geçirmesi benim tüm sinirimi alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?