Bebeginiz uyurken dus alabiliyor musunuz?

Ben de korkuyordum almazdım duş hatta eşimi beklerdim. Sonra bir gün kek yaparken mikserin azizliğine uğradım ve kek harcı sıçradı yüzüme üstüme Kızım da uyuyordu kısa uyur diye çekindim odasındayken kamerasını açtım telefondan girdim bi güzel yıkandım. Yani salında kahve içerken ağlamasıyla duştayken ağlaması arasında hiçbir fark yok. Köpüklü olsan da 1-2 dk yani durulanmak. Uyurken full yanında yatmıyorsanız bence farkı yok sonuçta en kısa sürede yanında olabiliyoruz. Uyanıksa da yanınıza alın keyifli duşlar alın çok iyi geliyor. Ben eşimi beklemiyorum uzun zamandır kızım 1 yaşında ama 9 aydır yanımızda ben 7 aydır yıkanıyorum diyebilirim

Benimki 5 aylık gündüz uykularında giriyorum gerektiği zaman. Yani zaten o uyurken başka işlerimi de yapıyorum 5dk duşa girmekten de bi şey olmaz. Kapıyı açık tutuyorum ağlarsa duyayım diye ama çok şükür ağlayarak uyanmaz genelde. Uyanıkken piyanolu oyun halısında yanına birkaç oyuncak daha koyup girdiğim de oldu. Ben çok kasmıyorum ya illa eşimi beklemiyorum

Bebeğim küçükken psete koyup yanıma alıyordum bende alt iç çamaşırımla yıkanıyordum son birkaç dakika komple yıkanıp çıkıyordum

İlk başlarda banyonun kapısı açık giriyordum çünkü o zamanlar gündüz uykusu sadece 30 dakika falandı sekizinci aydan sonra falan normal giriyorum zaten 5 dakikada çıkmış oluyorum hani uyanmış olsa da ağlayarak uyanmıyor farkında değiliz ama işimiz yokken duşa bile girememek bence anneleri etkiliyor

Uykusunun derin olduğuna emin olduğunuz an girin. Ben öyle yapıyordum. Herhangi bir uyanma ihtimaline karsi etrafının güvenlikli olacağına emin olun yeterli. Ara ara suyu kapatıp ses geliyor mu diye bakarsınız

Bende aynı şekilde giremiyordum. Uyurken tıkanması oluyor bazen öyle olur diye ama, artik hamak beşiği Banyoya koyuyorum uyanikta olsa gözümün önünde duruyor. İki kez su sesiyle uyumuşluğu bile vardır:)

Merhaba,benim bebeğim de 3 aylık ve henüz evde onunlayken duş almadım. Ya annem geldiğinde giriyorum ya da akşam eşim geldiğinde. Benim de bebeğim tıpkı sizin gibi günde 2 kez uyuyor ama uyuma saatleri bir rutinde değil. Ben de bu konuda çok zorlanıyorum. Önceden çevremde duyardım duşa bile giremiyorum diyenleri,çok garipserdim ve açma bulurdum. Şuan aynısını yaşıyorum.

Giriyorum ben. O 10 dakikada uyanmayacağına emin oluyorum. Kapıları da açık bırakırım. Daha uzun süre banyo yapacaksam eşimi beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…