Bebeginiz uyurken dus alabiliyor musunuz?

Taurusss

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
125
76
18
28
Merhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Bebegim 7 aylık, evde gün içerisinde ikimiz oluyoruz, eşim akşam geliyor işten. Ve duş almak için eşimi bekliyorum, bebegi ona bırakıyorum.
Uykusu aşırı düzenli bir bebek değil, her gün aynı saatlerde uyumaz ama gün içerisinde muhakkak 2 kez uyuyor. Sorum şu ki o uyurken 5 10 dk duşa girmeye cesaret edemiyorum. Sorunlu gibi hissediyorum kendimi, sizde durumlar nasıl

Kapıları açık bırakıp girerdim ben duşa sesi gelecek şekilde ve çok hızlı duş alırdım.

Ya da o uyanık olduğunda pusetini duşakabinin yanına getirirdim görürdüm hızlıca duş alırdım her zaman serbest bir zamanı bulamıyordum

Ben beşiğe koyuyorum en güvenli yer orası çünkü. Park beşik ve aşağı katına indirdim dikilse de sorun olmaz . Yanına da oyuncak koyuyorum veya oyuncak dışı ilgisini çeken mesela kumanda. Onu veriyorum eline. Nedir ne değildir diye inceleyene kadar zaten ben duşumu alıyorum. Uzun sürecek bir banyo ise eşimi beklerim tabi ki ama 5 dakika bi su döküp çıkma işini böyle yapıyorum. Benim ebeveyn banyom var ama bu da artı bi avantaj. Kapısı açık şekilde alıyorum duşumu,bebeğimle dip dibe.

Ya da o uyanık olduğunda pusetini duşakabinin yanına getirirdim görürdüm hızlıca duş alırdım her zaman serbest bir zamanı bulamıyordum
Kapıları açık bırakıp girerdim ben duşa sesi gelecek şekilde ve çok hızlı duş alırdım.
Evet haklısınız gercekten her zaman serbest zaman bulunmuyor, bir de yani düşününce ben artık hiç gündüz duş alamayacak miyim, yaz da geliyor, 5 dakikacık ne olacak diyorum, sonra o uyuyor ama yine vazgeçiyorum bosver akşam girerim diyorum

Bizim banyo genel olarak evdeki odalara yakın değil yaa o yüzden hep uyurken girmeyi planladim ama sadece plan dediğim gibi uygulamaya gecmedik ama dediğiniz gibi 5 dakikacik bir su döküp çıkma benim kastettigim şey de. O sırada yine kapıları açık bırakıp deneyebilirim

Ben de uyurken giremem işte. Ağlayarak uyanmasından korkarım hep. Duymam diye. Ama elinde birşeyle oyalanırsa daha kolay olur. Puset,bebek arabası veya yürüteç. Bunlardan birine koyup (bağlayıp tabi) yanınıza alın. Daha rahat edersiniz

Hayır hiç o uyurken duş almadim. Eşim akşam geliyor ne gereği var. Akşam aldım hep. He alın kucağınıza yada banyo oturagina birlikte sizde banyo yapın.

Ayy cesaret edemedigim sey sanirim sizin de soylediginiz gibi aglayarak uyanmasi ve duyamayacak olmam... onerileriniz çok mantıklı aslında güvenli bir şekilde bağlayıp yanıma alırsam korkmam yani yanımda olduğu için

Hayır hiç o uyurken duş almadim. Eşim akşam geliyor ne gereği var. Akşam aldım hep. He alın kucağınıza yada banyo oturagina birlikte sizde banyo yapın.
2 yılı devirmissiniz galiba takvimden gördüm maşallah ben de öyle düşünüyorum akşam alayım diye ama merak ettim tüm anneler mi böyle alan nasıl bir zaman diliminde aliyor uyurken mi yoksa yanına alıp uyanıkken mi.. banyo oturagi da aldım sırf bunu düşünerek özellikle yaz ayi için

. 3. Evladım var 16-13 -2,5 yaşında evet WC ye gitsem hala peşimde . Benim bebeğim hiç öyle ağır uyumadı gündüzleri. Gecede sık sık uyandığından yanina kıvrılıp uyumak daha cazip geliyordu bana yada bir kahve içmek rahat rahat

Çocuğunuz büyüyünce mama sandalyesine koyup yanınıza alabilirsiniz yani duruma göre siz belirlersiniz zaten uzun uzun duş almak değil maksat 5 dk da hızlı bir duş alıp çıkmak size de çok iyi gelecektir.

Henüz doğurmadım süreç nasıl işler bilemiyorum ama uyurken hemen girilir ya bence. Bebek telsizi kamerası felan varsa sesini duyacağınız duşa onu getirin hızlı hızlı yıkandı mı oldu bitti bence

Ben babybjörn veya mama sandalyesine oturtup duşakaninin önüne koyuyorum beni izliyor sohbet muhabbet hızlı hızlı banyomu yapıyorum

Uyanıkken pusetine koyup banyo kapısının önüne koyuyordum biraz daha büyüyünce mama sandalyesine oturtup yine banyo kapısının önüne koyardım ve sürekli konuşurdum onunla.

Benimki eğer derin uyuyacak gibiyse kamera telsizini alıp girdiğim oldu 2 kez falan, zaten uzun sürmüyor ve hemen odanın karşısında banyo. Onun dışında uyumuyor ama duracak gibiyse anakucağı ile onu da banyonun içine koyup gözümün önündeyken duş alıyorum genelde

Eşim evde yoksa ve duş almam gerekiyorsa bebeği yürütece koyuyorum banyoda beni izliyor duş alırken telefondan müzik açıyorum sıkılmasın diye

Ben de cesaret edemiyordum 1-2 hafta öncesine kadar. Eşim bir gün geç geldi onu beklersem duşa gir çık derken uykumdan olacaktım kamerayı aldım duşa öyle girdim. Ama gece uykusundaydı derin uyuyordu gündüz cesaret edemem çünkü sağı solu belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…