bebeginiz ne zaman kendi basina uyumaya basladi

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
Heekesin buyuk problemi bebeklerinin uykusu.benim kimizin 3bucuk aylik ve ben kucaginda sallayarak uyutuyorum.bebegim ne zaman kendi uyur?sallamadan.siz nasil uyutuyorsunuz bebeginizi?bebegim emzik almiyor atiyor agzindan.biseye alistirmak istiyorum ama olmuyor.

benimki altı aya kadar sallamadan uyuyordu şu an on aylık sallıyorum.özellikle gündüz uykularında sallamadan uyuması çok zor.

Ayni sorun bendede var gece gündüz ayagimda biktim artik beşiğe koyuyor aninda uyaniyor bazen emerek uyuyor ama çok nadir napcam bilmiyorum

dun gece esim kizimi aldi yataga bersber uzandilar.emzigi verdi agzina ve kizimin ellerini tutdu (kizim eliyle emzigi cikarip elini azina saliyor)bende uzandim yanlarins.3muzde uyumusuz))))bugun butun uyutmalarimi oyle yaptim.hic sallamadim.ama ben elini tutmuyordum sinirleniyordu elini tutunca.ben emzigi tutuyordum cikarmasin diye.insAllah boyle devam eder..

Bende ne yapacagimi bilmiyorum keşke ayakta sallayarak Uyusa doğduğunda beri ya kucagimizda sallayarak uyutacagiz yada göğsümde yanına uzanarak ve kızım 16 aylık düşünün artık halimi her yolu deniyorum ama uymuyor mümkün degil

canim aynen dedigin gibi keske ayakta sallayarak uyusa(((bende senin gibi ya kucakta sallayarak yada emzirirken yanina uzanip emziriyorum oyle uyuyor bazen

dun yazmisyim kizimi emzikle sallamadan uyutdum diye.kizim hem ezigi istiyor hemde parmagini.ikisini bir arada.elini tutuyorum agliyor emzigi tutuyorum agliyor .tabi ikisini bir arada emmek zor.bu yuzden cok zorlaniyor.kavga ediyor resmen.emzik dusuyor agliyor.asabi olucak diye korkuyorum.kucagima aliyorum.bilmiyorumko.acaba almasamda alissami

canim aynen dedigin gibi keske ayakta sallayarak uyusa(((bende senin gibi ya kucakta sallayarak yada emzirirken yanina uzanip emziriyorum oyle uyuyor bazen
Rabbim canlarına sağlık versin ama bi yol bulmamız lazim bi yöntem olmali

4. aydan sonra uyku eğitimi verebilirsiniz, kendi kendne uyumayı öğrenebilir

Ya benim cocukta ayni.kucakta uyumak istiyo.yerine koyunca hemen uyaniyo napcem bilmiyorum. Bayram da 2 aylik olucak.bastan alistirmak istemiyorum ama olmuyor. Oglen 12den gece 12 ye kadar 1 saat uyuyor ama gene uyumuyor.yoruldum

Şimdiki çocuklar okadar uyanık oadar fenalarki başta benim kızım :) ayağına koyuyosun hemen alışıyor , yanında yatırıyosun hemen kokuna alışıyor , kucağına alıyorsun kucağa alışıyor .. Benim kızımda 9 aylık hala ayağımda sallıyorum kendi başına uyuması çok zor .. Gece bile yatarken önce ayağımda saatlerce sallıyorum daha sonra beşşiğe koyup birde orda saatlerce sallıyorum nolur nereye kadar bilmiyorum ..

Bu konuyu ben actim ama cok sukur bebegimi sallamadan uyutuyorum artik.gerci henuz zorlaniyoruz bazen ama yavas yavas duzelecwgini umuyorum.tek problemimiz emzikle beraber elinide emmek istemesi:)))buda onu sinirlendiriyor

beim kızımda 10 aylık sadece göğsümde emerek uyutabiliyorum artık yoruldum bu durumdan, emzik hiç almadı alsa belki daha kolay olurdu, yolunu bulan varsa anlatsın da bize de fayda olsun ya. emzik almayan bebekleri memeden nası kesiyosunuz nası uyutuyosunuz kızlar ? yok mu hiç tecrübesi olan ?

Hala bu konu üzerine öneri sunan olmamış lütfen yardım ayağımda uyuyor başka yolu yok of çay bile demleyemiyorm :-(

Hala bu konu üzerine öneri sunan olmamış lütfen yardım ayağımda uyuyor başka yolu yok of çay bile demleyemiyorm :-(
Canim uzat yataga ilk once.sende yanina uzan.emzigi ver agzina.cikarmasina izin verme.her uykusu geldiginde ilk once boyle uyutmaya calis.birde eline birseyler ver.yumusak oyuncakmi yoksa mendilinimi boyle biseyler.verki onada alissin.

Benim eltimin oglu oyle alismisti uykusu geldiginde annesi emzigini mendilini verip yatagina birakiyordu odadan cikiyordu.oyle kendi kendine uyuyordu.simdi 3 yasinda.emzigi birakti ama hala o mendille uyuyor:))

Hayır..Emzik almadi verince bakıyor sonra bağırıyor ,mendili anlamiyor bizim 2 ayimiz yeni bitti

ayağa alıştırmamak için hep kucağımda salladım yada göğsümde uyudu. sütüm yetmediği için mama veriyordum. mamaya alıştı bu defa mama verince uyuyor çoğunlukla. 5buçuk aylık oldu oğlum. sallamayı hala düşünmüyorum. denedim ama alışmadığı için kesinlikle sallanarak uyumuyor. ağlıyor zırıl zırıl. 6 aylık olunca ek gıdaya geçicez ve mamayı bırakıcaz. gece gündüz nasıl uyutucam o zamn bebeğimi diye düşünüyorum.
uyku eğitimini de deneyeceğim.(6 aylık olunca) kendi kendine uyumayı öğrenemezse ayvayı yiyeceğimin resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…