Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aylik ve tutunup kalkiyormu?masAllah )peki ne zaman oturmayabasladi?Oğlum 7 aylik tutunup ayakta durmaya baslasigindan beri uyumamakta direniuor surekli beşiğine tutunup kalkiyor yatiriuorum tekrar kalkiyor uykusu olduğu halde ayakta durmaya calisiyor uyku düzeni iyice bozuld
Ne diyosuuuunnn.yaziikk.binlerce annenin isteyipte basaramadigi birsey o kadar minik bir bebegin kendi basina uyumasi.kendi uyudugu halde neden salliyorduki kaynanan?yaa parcalardim o kaynanayi benKızım bugün 6aylık oldu. Bir kaç hafta öncesine kadar kendi yattığı yerde uyurdu. Saat olayımız yoktu ne zaman uykusu gelirse uyurdu. Ama kaynanam sallamaya alıştırdı. Ne zaman ona bıraksam ayağında,beşikte,kucakta hep sallayarak uyuttu. Şimdi mecburen ben de sallıyorum.
Valla öyleydi canım. En fazla ben de yanında yatardım buyudukçe yuzumle oynaya oynaya uyurdu. Guya durmuyormuş. O ağlamasına dayanamazmış. Sanki ben bayılıyorum o ağlayınca. Nitekşm alıştı şimdi.Ne diyosuuuunnn.yaziikk.binlerce annenin isteyipte basaramadigi birsey o kadar minik bir bebegin kendi basina uyumasi.kendi uyudugu halde neden salliyorduki kaynanan?yaa parcalardim o kaynanayi ben