bebeginiz ne zaman kendi basina uyumaya basladi

emzik emiyor bizimki. uyurken emzik vermekte bi zarar görmüyorum şimdilik. uyku eğitimini deneyen varsa yardımcı olsun bize lütfen anlatın.. nasıl yapılacak?

şuanda eşim ilk denemeyi yapıor. tabi yarın benm devreye girmem gerekecek. çok sabır gerekiyor. uyku rutini oluşturup hergün aynı saatte yatağa götürmeliyiz bebeğimizi

Oğlum 7 aylik tutunup ayakta durmaya baslasigindan beri uyumamakta direniuor surekli beşiğine tutunup kalkiyor yatiriuorum tekrar kalkiyor uykusu olduğu halde ayakta durmaya calisiyor uyku düzeni iyice bozuld

Kizimi zar zor alistirmisdik sallamadan uyumaya.10gun once grip oldu.yine kucaga dondu.off cok zor bebek isi.basa donduk yine bebegim henuz tam iyilesmedi.hasta olmasin bebisim herseye raziyim.omurlyk kucakta uyuyucak degil ya:)

kızım emzik almadı, ben de hiç sallamadım. emerek uyuyordu. 6 ayını geçince uyku eğitimini denedim.
karnının doyurup pışpışladım. ama olmadı. sonra 9 aylıkken denedim. yatağına bıraktım ben de yanında durdum
yine olmadı. tam bir yaşındayken aynı şekilde denedim ve 2-3 güne kendi kendine uyumayı öğrendi.
o günden beri de bu şekilde devam ediyor.

netice-i kelam; 3 aylık bi bebeğin kendi kendine uyuması beklenemez.
ben de şuanki aklımla aradaki 2 teşebbüsü bugün olsa hiç denemezdim.
yaşına gelince zaten bebek de hazır oluyor. tabi her bebek de farklı. şuan için emmekse emzirin,
sallanmak istiyorsa sallayın.. zaten koyun koyuna bu günler sınırlı ve zamanı gelince bunu çok arayacaksınız...

19 ayını bitirmek üzereydi kızım memeyi bıraktık daha doğrusu bıraktı emmek istemedi ogünden sonra bir iki gece sarılarak uyuduk, koklaşarak uyuduk sonrası kendiliğinden geldi, uygusu geliyor ve yatıyor. uyuması için sallanmasına gerek yok illaki yanında olacaksanız sizde uzanın yanına sırtını sıvazlayın ama kaşımayın oda bir alışkanlık çünü ellerine dokunun, ninni söyleyin ki bu gerçekten etkili illaki bilinen bir ninni olmasına gerek yok bizim kızımla okada çok ninnimiz varki biz uydurur uydurur söyleriz türkülerin sözlerini değiştirir söyleriz. uyku eğitimi denen şeye pek inanmam ama gündüz gece ayırımını bilirse çocuk daha kolay uyur. gündüz aydınlıkta uyuyacak perdeler açık hatta evde ses olacak müzik olabilir ama gece en sessiz hali olacak evin ışıklar loş olaca sizde fısıltı ile konuşacaksınız bu kadar basit... iyi uykular .

Oğlum 7 aylik tutunup ayakta durmaya baslasigindan beri uyumamakta direniuor surekli beşiğine tutunup kalkiyor yatiriuorum tekrar kalkiyor uykusu olduğu halde ayakta durmaya calisiyor uyku düzeni iyice bozuld
7 aylik ve tutunup kalkiyormu?masAllah )peki ne zaman oturmayabasladi?

Kızım bugün 6aylık oldu. Bir kaç hafta öncesine kadar kendi yattığı yerde uyurdu. Saat olayımız yoktu ne zaman uykusu gelirse uyurdu. Ama kaynanam sallamaya alıştırdı. Ne zaman ona bıraksam ayağında,beşikte,kucakta hep sallayarak uyuttu. Şimdi mecburen ben de sallıyorum.

Ne diyosuuuunnn.yaziikk.binlerce annenin isteyipte basaramadigi birsey o kadar minik bir bebegin kendi basina uyumasi.kendi uyudugu halde neden salliyorduki kaynanan?yaa parcalardim o kaynanayi ben

Ne diyosuuuunnn.yaziikk.binlerce annenin isteyipte basaramadigi birsey o kadar minik bir bebegin kendi basina uyumasi.kendi uyudugu halde neden salliyorduki kaynanan?yaa parcalardim o kaynanayi ben
Valla öyleydi canım. En fazla ben de yanında yatardım buyudukçe yuzumle oynaya oynaya uyurdu. Guya durmuyormuş. O ağlamasına dayanamazmış. Sanki ben bayılıyorum o ağlayınca. Nitekşm alıştı şimdi.

Valla yedi ayligiz hala kucakta uyuyoruz yataga birakinca emekleyip gidiyo duvara tutunup ayaga kalkiyo

benim oğlum 14 ay bitti ama halen emerek uyuyor ve her gece 2 saate bir veya saat başı uyanıyor emmek için.ne yapacağımı şaşırdım :S
gece karnını doyursamda mutlaka emerek uyuyacak ve gece sürekli kalkacak. benim gibi olan arkadaşlar varsa yardım lütfen

Kizim son zamanlar cok huzursuz.fis cikariyo ola bilirmi?5.5 aylik.hala kucakta ve ya emerek uyuyor.3 aylik olunca geceleri hic uyanmaz ve ya 1-2 kere uuanirdi.ama simdi saat basi uyaniyor ve emerek uyuyor.beni emzik niyeyine kullaniyor sanki veya doymuyor.azar azar ek gidaya gectik ama bilemiyorum ne yapacagimi.gunduzleride hep huysuz .yarim saat en fazla 1 saat duruyor sonra mizmzlanmaya basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…