Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeginiz kaç kilo

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğlumda 2 ekimde doğdu kilosu 2900dü şimdi 5 aylık oldu 9 200 sadece anne sütü variyorum sizce çok mu kilolu

merhabalar benim oğlum 2 aylık
bugün doldurdu ikinci ayını
ve tam 7.5 kilo 61 cm (gerçi babası 1.90 boyunda 100 kilo civarında ben de ufak sayılmam)
rutin kontrollerinde doktor sütümün yaradığını ve çok yağlı olduğunu söylemişti
ama ben bu kadar beklemiyodum
aylık ortalama 2 kilo almış
3.600 doğmuştu
ve diyete başladı minicik oğlum
benim gibi olan var mı acaba
çok üzüldüm çünkü :a015: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
doktor 4 saatte bir besleyeceksin
herhangi bi problem yok ama ileride allah korusun obeziteye yatkınlık olabilir
daha doğrusu obur bi çocuk olabilir, bir tane sandviç yerine üç dört tane sandviç yiyen bir tip olabilir dedi
bugünden itibaren yalancı memeye de alıştır yoksa çok zorluk çekersin dedi doktor
çok üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kimisi bebeği az emiyo ya da hiç emmiyo diye üzülür. sütüm yaramıyor diye üzülür benim durumumda tam tersi
herşey insanlar içinmiş senağlamasenağlama
herkese sağlıklı günler diliyorum

allah bağışlasın bebeciklerimizi
benim oğlum da 3 martta 1 yaşına gircek ve şuu an 10700 gibi geliyo
tartıdan tartıya fark var ya
ben napim

bizimkiside 8 kilo boyuda 66cm , her bebeğin bünyesine göre değişiyor ama ben bebeklerin çok kilolu olması taraftarı değilim bazen tombiş mi olacak diye korkuyorum bile..

arkadaşlar benim oğlum tam 8,5 aylık ve 13 kg boyu 73 cm.tombul biliyorum
beslenmesi gayet normal.6 ay sadece anne sütü verdim o zamanda tombuldu,şimdi ek gıdalardayız,artık herşeyi yiyor.

benim minnoşum 12 aylıkken 8800'dü. 13 aylıkken 9500 oldu, nasıl oldu ben de anlamadım hep az kiko alıyordu hatta inanamadım iki kez tarttırdım. boyu da 75 cm.di. Şimdi çok zor aldığı o kiloyu da vermiştir, çünkü hiçbirşey yemiyor ve ateşli

Benim oğluşum 2800gr doğdu,şimdi 9 aylık 12kg.Önemli olan sağlıklı olması,kilo önemli değil zaten uzmanlarda bu görüşte

benim oğlum 1 aylık.dün ikinci aşısı için gittik.4000gr ve 52 cm doğdu:) hastaneden çıkarken 3800dü iki hafta sonrasında 4600gr olmuştu şimdi ise 5060gr ve boyu 59cm.doktor gayet iyi dedi.süt yarıyor hikayeleri vardır ya muhakkak anne sütü yarar ,bebeklere daha güzel besin varmıkaydirigubbakcemile2 umarım doktorun dediği gibi normaldir sizce:CüvCüv:

kızım 2700 gr kıloda 49cm boyda dogdu.suan 3 ay 11 günlük 5700 gr ve boyu 60 cm..ayda 800-1000 gr arası kilo alması normalmiş..doktorumuz öyle söyledi..anne sütü veriyorum cogunlukla ama mamada verıyorum takvıye..ek gıdalarıda tattırıyorum yavaş yavaş..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…