Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlum 11 aylık ve 11 kg anne sütü içiyor genelde ek besinlere bi türlü alışamadı çok az yiyor
Benim oğlum 24 Ekim doğumlu yani 3. ayımızı bitirdik 4. ayın içindeyiz.. Şu an tahmini 6.1 kg Boyu da 62 cm ...
Kızlar, bebişlerin kilolarını yazarken doğum tarihlerini de belirtir misiniz?
aaaa kiloyu nasil tahmin ediyorsun kiz??!! valla bravo hihoyyyt
Tartıya önce bebişle beraber çıkıyosun, sonra tek başına aradaki fark bebişin elbiseleriyle birlikte kilosu olduğu için 200 gr da onu düşüyosun ..işte tahmini kilo !!!!!kötükedihüso
kilo konusu açılmışken bugün çok sinirlerim bozuldu bebeğim 2.ayına dün girdi 6200gr 3.640 gr doğmuştu gelen kadınlar bu bebek zayıf yok bizim gelinin sütü yarıyo baldırları kocaman kocaman sende her ağladığında emzir şöyle böyle diye beni sinir ettiler birara gerçekten zayıfmı sütümmü yaramıyo diye kafama taktım sütüm azaldı sinir şeyler
benim 2 oğlum var 3 yaşındaki oğlum 100 cm.13,5 kilo
küçük oğlumsa 16 aylık 85 cm.15,5 kilo
büyük oğlumun gelişimi çok iiydi kardeşinden sonra iştahı tamamen gitti.Korkuyorum kilo alımı durdu.
Ne yapmalıyım bilemiyorum.İlgimiz alakamız hep onun üstünde hiç kesilmedi.Kabullenemedi kardeşini ne yapmalıyım?
ay canım maşallah bebeğün kilosu çok iyi.her ay bir kilodan fazla alıyormuş.normalde bu aydaki bebekler en fazla 900 gr alırlar seninki maşallası var.sütün çok yaramış sen hiç canını sıkma.her annenin sütü kendi bebeğin için idealdır.sen büyle insanları hiç kafana takma.lülülülülülü