bebeğiniz için hangi ürün için hangi marka

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
46
Kızlar bebeğiniz için alacağınız araba , ana kucağı , puset yatak gibi ürünler için hangi markayı hangi mağazayı tercih ettiğimizi yazalım mı? mesela ne nerede uygun ve kaliteli gibi?

canım ben pierre cardin marka puset almıştım.aslında kraft alacaktım ama o anda yoktu bende onu aldım.oyun parkı,araba koltuğu ve bebek arabasınıda kraft tercih ettim.hem uygun hem kaliteli çünkü...ümraniyede mert bebeden yaptım tüm bu alışverişleri.adam hem çok ilgili hemde dürüsttü.ben daha pahalısını alacakken oto koltuğunda beni krafta ikna etti mesela.
mama sandalyesindede stork tercih ettim.çokta memnunum.
ayrıca yatak almadım ben.yani odasının yatağı vardı zaten.şu ilerde büyüyebilenlerden.7 aya kadarda oyun parkının yatağında yatırdım zaten.
umarım yardımcı olabilmişimdir:)

oooo kuzeyimin annesii sağolasınn. güncellemiyosun bloğunu giryom bakıyom arada .saol verdiğn bilgiler için canım benim gibi panik anne adayları için yardımcı oluyosun

Canim Karyola Yatak çok Hoşuma Gitti 260 Liraya Da Buldum Güzel De Altta 4 çekmecesi De Vardi Ama Park Yatak Taşinabilir Yani Biyere Giderken De Küçültür Götürürüm Dedim Rahat Rahat Bide Fazla Yer Kaplamiyo Ama Bu Ay Içinde Alicam Ki Her An Kararim Değişedebilir.

Cnm Bide Benim Yer Sorunum Var Eşya çok Yani Yatak Odasoinda Yerim Az Yanoimda Olacağindan Bide Park Yatak Istiyorum.ne Biliyim Titreşimli Müzükli Oyuncakli Cafcafli Ya O Açidan

henüz karyola beşik türü hiçbirşey almadım. batıl inançlara göre bebek doğmadan alınmazmış mış hatta saçlarımı bile kestiremiyorum neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş.. neyse bir ay kaldı. ben park yatak düşünüyorum tokiye girdik orada evimiz olucak yaklaşık bir yıl sonra.. O zaman gelince bebeğime genç odası alıcam şöyle 12 yaşa kadar kullanılanlardan. park yatağıda oyuncaklar için kullanıcam. bu arada çalıştığım dönemde annem bakıcak annemlerlerde bir karyola yatak alıcaklar ama yatak onlarda kalıcak kendi evime götürmüycem.

ben yazlığa ayrı anneme ayrı bi de kendi evime ayrı alacağım artık değişik bi kombinasyon olur heralde ama ilk kendi evime...

X