Çocuk Hastalıkları bebeğiniz hiç koltuktan,yataktan yere düştü mü?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gorkem06

dumadumadum
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
196
5
96
Ankara
dün gece pat ! diye bir sesle sıçradım bebegim yerdeydi =( hiç hatırlamıyorum emzirmek için kalkmıışım kucagımda uyuyakalmışım.kucagımdan kaymış, iki de dönünce çekyattan düşmüş. birşey olmaz değil mi kızlar? vicdan azabından ölüyorum:1no2:

geçmiş olsun kızımda 4aylıkken 3dklık uyumamla düşmüş sabahlıyodum hergece gaz sancısından bi,anlık gaflettle düşmesiyle eşimle kalfdırmamız bir oldu şükür bişi olmamıştı bende çok aglamıştıum bişi olur die melekler koruyomuş onları

geçmiş olsun kızlar dikket etmek ve düştükten sonra takip etmek lazım uyutmamak yada kusma falan varmı die bakmak alzım ilk 24 saat .

korkma canım birşey olmaz hemen hemen her bebek düşüyor bizimde başımıza gelmişti 4 ay civarı çok tehlikeli dikkat istiyor ama bi anlık insanın gözünden kaçabilir 24 saat fışkırır tarzda kusma veya gözde kayma boyunda sekme olmamışsa tehlike yokmuş garanti olsun diye 72 saatide gözlemleyin diyorlar gelmiş geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah.

canım hıç korkma bebışlerımızı melekler koruyor.benım de kızım düştü kahroldum ama hıçbısey olmadı.içini ferah tut canım bızde bebişlerımızde allaha emanetız

Merak etmeyin bebeklerin büyük çoğunluğu düşer küçükken. yine de takip edin kusma, sürekli uyku hali varsa kontrol ettirmekte fayda var.

Şükürler olsun, göz kayması ya da kusma veya sürekli uyku hali yok... sağolun arkadaşlar.. :sinifsinif: moral verdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…