Bebek Beslenmesi bebeğiniz elini emiyormu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
arkadaşlar bebeğim emzik aldığı halde elinide emiyo parmağı değil yalnız iki elini yumruk yapıp ağzına sokuyo diş çıkaracak bebekler gibi ağzına ne yaklaşsa açıyo nasıl unutturcam ben daha 1.5 aylık

bence unutturmayi deneme. keyifini cikar. daha minicik bebegin. birak istedigi bu zararsiz ve ona zevk veren seyi yapsin. bizimki de emiyordu. su an 5 aylik , elini birakti artik ayagini bile emiyor

benim bebeğimde 4,5 aylık uykusu geldiği zamanlarda parmağını emiyo parmağını emerekde uykuya dalıyo,bırakması için uğraşıyorum ama bırakmıyo böylede devam edecek sanırım.senin bebeğin daha küçük olduğu için unutturabilirsin belki.

benim kızımda 1 aylıkken falan başladı elini emmeye.şimdi 10 aylık.emzik kullanmıyor hiç almadı.genelde acıktığı ve uykusu geldiği zaman emiyor elini.özelliklede ben işten eve gidince kucağıma geliyor direk elini ağzını alıyor.bu beni emzir anlamına geliyor:)

cnm merak edilcek bişey yok bence benimkide 2 elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo bırak emsin:ecrin_bebek:

öyle bir evreleri var evet,benm kızımın da çoğu resminde öyle,doğal bir süreç emer.ben de zamanında telaşlanmıştım,parmak emmeye alışacak diye,ama geçioyr sonra,bir zaman sonra da buldukları herşeyi ağızlarına götürüyorlar,ağızları hassas oldugu için yeni şeyleri öyle algılıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…