oda içinde beni takip ediyor,seslendiğim tarafa dönüp bakıyor, bacakları serbest olduğunda yakınındaki nesneleri tepiyor,
10 acayip şekilde ellerine merak sardı habire ağzına götürüp şapırdata şapırdata emiyor,ağzından köpükler çıkarıyor bazen,biz konuşunca bazen de kendi kendine heyecanlanıyor ve kollarını bacaklarını daha hızlı hareket ettiriyor vb. :)
10 acayip şekilde ellerine merak sardı habire ağzına götürüp şapırdata şapırdata emiyor,ağzından köpükler çıkarıyor bazen,biz konuşunca bazen de kendi kendine heyecanlanıyor ve kollarını bacaklarını daha hızlı hareket ettiriyor vb. :)
evet arkadaşım benim oğlumda ellerini emiyor,şuan boyu 53 cm, kilo 4000 gr, 650 gr olarak doğmuştu hastaneden çıktığımızda (108 günün sonunda)1660 gr dı, 5 ocakta taburcu olduk. şuan 80 cc den günde 8-10 kez anne sütü alıyor ama 1 üğün mama veriyorum şütüm yetmiyor bazen,benimkide başını dik tutabiliyor dediğin gibi daha sonra düşüyor, oğlumda 1 derece beyin kanaması geçirdi, ben nörolojiye daha gitmedim,düzeltilmiş 3 ay dediler, 30 marta ancak randevu bulabildim,fizyoterapist arka
daşa gösterdim birkaç ekzersiz verdi hareketlerine yardımcı olmam için, ama daha erken fazla yorma çocuğu dedi
cnm,fizyoterapist ne gibi hareketler verdi.
arkadaşım senin bebeğin yüzükoyun yattığında başına kaldırabiliyormu az da olsa , benimki daha kaldıramıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?