bende 5aylık olunca az az tadlarına baktırmaya başlıcam bence 1 ay daha bekleyelim canım.. bebişin kaç kilo oldu benim kızım bu ay 450gr aldı sadece...
benimki de 500 gr aldı canım. doktor 400-600 gr alır 4. ayda dedi. bu normalmiş. merak etme. 8000 oldu benim oğlum. seninki ne kadar oldu şimdi
bence de acele etme
ömür boyu yemek yiyecek zaten, anne sütünü doya doya alsın
geç başlarsan alışmaz lafı da şehir efsanesi oldu artık
çevremdeeki herkesten de duyar oldum
bununla ilgili bilimsel bir çalışma var da ben mi bilmiyorum acaba
herkes diline dolamış
ek gıdaya alışma reddetme tamamen çocukla ilgili bence, ek gıdaya başlama zamanıyla değil
sen bence bir ay daha en az sabret
ben de 5,5 aya kadar beklemiştim, su bile vermiyordum, yalatmıyordum da bişey
yemek suları zaten salçalı ve tuzlu olduğu için anlamsız vermek
şu an yemekte en ufak bir sorunumuz yok çok şükür
bebişinin kilosu da iyiymiş için rahat olsun
balık mı yuh artık
ben de 2 aylıkken yumurta veren duydum
şaşırıyorum artık yaa
bunlar çok güçlü besinler tüm ek gıdalara alışınca verilir ancak
7. veya 8. aydan sonra
bazı anneler ve büyükanneler nedense çok meraklılar küçücük bebeklere birşeyler vermeye
arkadaşlar heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü verin,su bile vermeyin diyorlar.bence emiyorsa gerek yok en az bir ay daha bekler,5. ayda tadına baktırır,6.ayda ek gıda vermeye başlarsın.benim bebeğim 3 aylık ve geçenlerde gittiğim cins bi dr banada ek gıdaya başla,anca alışır demişti ama ben başlamayı düşünmüyorum.çünkü o dr dışında gittiğim 3 dr da kesinlikle başlama,sütünde yetiyo,mamada verme.sadece emzir dedi.bence sende en az bir ay daha bekle.eninde sonunda alışacak yemeklere.hangimiz hala annemizi emiyoruz ki??? kaydirigubbakcemile3
anlamazlar bide üstün eüstlük ver ver diyede diretirler ananem kardelen 2 aylıkken çorba yapın ona demişti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?