saol canım inşallahhhhBenim Arkadaşımın oğlunda var onlardada sonra fafrk edildi yavaş yavaş kapanıyor 2ml kadar düşmüş belli bir yaşa kadar kapanmazsa ameliyatla kapatıyorlarmış. sıkma canını seninkide kapanır inşallah
bizde erken doğup küvezde kaldık.kilomuz 1990 gramdı.umarım bizimde kapanır.haftaya başka doktora götürcemcanım benim kızımda 12 gün küvezde kaldı ve çıkarken doktorumuz üfürüm var dedi. bizde hemen tıp fakültesindeki çocuk kardiyoloğuna götürdük, sağolsun kardiyolog bizi öyle bi korkuttuki kızınız öldü ölecek dedi nerdeyse, Allahım korusun yavrumu bi hap verdi bunu içsin kapanmazsa anjiyo yaparız dedi, bizde başka bi doktora götürmedik güvendik ona, aslında ben vermeyelim hapı dedim daha 20 günlüktü yavrum, eşim korktu, kardiyolog bi arkadaşımız var tahlillere baktı ve oda içsin deyince içirdim istemeye istemeye.daha sonraki kontrolüne devlet hastanesindeki kardiyoloğa götürdüm ve bu ilacı içirdim dedim. adam bana öyle bi kızdıki, çok basit bişey olduğunu ve bebeğim büyüdükçe kapanacağını söyledi ve ekosunuda çekti, üfürüm vardı evet ama çok büyük değildi, tıptaki doktorun dediği gibi korkulacak bişi yoktu,erken doğmasından ve 2 kilo doğmasından kaynaklanan ve kilo aldıkça kapanacak olan bi üfürmmüş. daha sonra bidaha götürmedim kimseye önce kendime sonrada tıptaki doktora çok kızdım. kendi çocuk doktorumuz her kontrolümüzde dinledi ve artık üfürümü duymadığını söyledi. allahıma çok şükür kızımın sağlığındada bişey yok, şu an 1 yaşında devlet has.doktora götürmeyi düşünüyorum bi ara.sende sakin doktora götür ama ilk götürdüğüne inanma başkasınada götür. çok az bulunan bi bölüm ama ihmal etme. allahım yavrularımıza sağlık ve uzun ömür versin.
çok saol canım.duyunca dünya başıma yıkıldı sanki ama inşallah atlatacaz bu günleriiCanım geçmiş olsun. Umarım korkulacak bişey yoktur. Dualarım sizinle canım...
kızımdada üfürüm olduğunu söyledi dr.umuz başka bir şehirde bi aletle baktırın dedi.şu anda gitmemiz pek mümkün değil başka dr getirdik.ben zor duydum söylemeseniz farketmezdim bile dedi.morarma bayılma yoksa korkulacak bişi yok dedi.benim kızımda zayıf doğdu.ondan oldu heralde.
ablamın bebeğindede vardı doğduğunda 3 aylıktı kapandı.
Ankara'dan iyi haberlerle döndüm.binlerce şükürler olsun,deliğin çok küçük olduğunu ve bunun hiç problem yaratmadan kapanacağını kapanmasa bile önemsiz olduğunu söyledi doktorumuz.içim rahatladı iyikide gitmişim Ankara'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?