bebeğinin kafası büyük olup normal doğum yapanlar bakabilir mi?

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
664
564
35
kızlar kontrolümde doktor haftasına göre bebeğin kafasının biraz büyük olabileceğini söyledi. sizce bu durum normal doğumda zorluk oluşturur mu? böyle bi durumu yaşayıp normal doğumu kolay yapabilmiş olanlar var mıdır acaba? içimi rahatlatacak birilerine ihtiyacım var..

Ne kadar büyük yani kaç hafta önde?Bnm bebiş de haftasına görr başı vücudu 8-9 gün önde gidiyor doktorum normal doğum öngörüyor şu an bi aksilik çıkmazsa.Ama kilon çatı yapın vs de önemli bebek kaç kilo

Benimde kızım 3 hafta önde kafası boyu karın kilosu sattaki tarihin yanından bile geçmio.
benimde şuan normal gibi gözüküyor ama 8 temmuzda belli olucak bakalım hayırlısı herşey :)
Sanada yazarım muayneden sonra

Cnm kafası on gün kadar gelişim olarak önde. Normal tarihimiz 17 temmuz ama doktorumuz 6. 7.si gibi olabilir doğum diyor

Benim kilom fazla değil 9 kilo aldım toplamda. Bebişim de dünkü kontrolde 3120gr çıktı. Çatı muayenesi de oldm normal dedi doktor

Benimkine son tarihn23 temmuz doktor 7 si ile 23 arası beklersin dedi. Sen normale odaklan bişey olmaz

Benim oglum oyleydi. Kafasi hep 2-3 hafta onden gitti. Su an 17 aylik hala tum kontrollerinde bas cevresi 97.persantil uzeri cikiyor. Dogumda da 38 cm di bas cevresi. Biz ona yapisal koca kafa diyoruz:) dogumda son anda biraz fazla agri cektigimi dusunuyorum. Onun disinda dogum sureci kolaydi. Sadece son 1-2 dk biraz zorladi o kadar.

Allah senden razı olsun yaa nasıl içim rahatladı bana benim gibi damdan düşen lazımdı zaten rahatlamam için..çoooook teşekkür ediyorum okuduğun ve cevapladığın içinnormal doğum korkumu hafiflettin..bebişine de maşallah sağlıkla büyüsün annesi

merhaba doğum esnasında inan hiç anlamayacaksın kafası büyükmüydü küçükmüydü o gelecek zaten Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…