bebeğinin ismini zorla kayınvalde kayınbaba ismi koymak zorunda olanlar

Kaynanam " Çelebi " olsun diye tutturdu hemde doğuma giderken arabanın içinde ben de o sancıyla bi bağırdım " on tane
doğursam 10u da erkek olsa birinin adı Çelebi olmuycaaaak " zaten ismini rüyayla vermişlerdi , biz de rüyadaki ismi verdik , ama ne yalan söyliyim eşim doğum evraklarını alıp nüfus müdürlüğüne giderken kalbim küt küt çarpıyodu ya Çelebi yazdırırsa diye , nüfus kağıdını getirip elime verdiğinde dünyalar benim oldu , darısı başına diyorum:KK68:

Benimde büyük kızımın adını Kayınvalidem koydu annesinin adı diye

Erkek çocuğumuz olursa, kayınpederimin adı olacakmış.
Bu konuda konuşma hakkım bile yokmuş...
Karşılığında bir şey istedim, bakalım yerine getirirse eşim el mahkum koyacağım.
Ama ben de kız olursa onun karışma hakkını elinden aldım, nasıl oluyormuş belki anlar.

Baştan söz vermeyecektin canım. Kp adını değiştirmemiş yani sonuçta baştan beri itici bir isim. Kaldıki sevmiyorsun da..
Şu saatten sonra eşini yavaş yavaş işleyip vazgeçireceksin. Başka yapacak birşey yok.
Arkadaşlar dalga geçtiler, internette yazdım kızlar dalga geçti falan diye. Bir de anlamına bak. Türk dil kurumu isimler sözlüğüne de bak. Belki anlamı o kadar iyi değildir.

X