Sevilcim merhaba. Bende merak ediyorum hamileyim su anda. Ben 28.08.85 dogumlu esimde 20.08.77 dogumlu. Subatda hamile kaldim 2009. Bebegimin cinsiyeti nedir acaba? Cevap verirsen sevinirim.
sevilcim bende istiyorum
ben 05/03/1980
eşim 02/10/1977
ben şuan hamileyim
sat:09/01/2009
şimdiden sağol canım :)
pardon ama merak etttım nasıl tahmın yurutuyorsun yoksa tahmın degılde bılıyormusun.cıdden cok merak ettım.
sevil_83 merhaba benim 14.11.1976 eşimin 21.09.1970 ilk doğumum 25.11.1996 da kızım var
24 .ocak 2008 de doğum yaptım 28 haftalık doğdu 3 gün yaşadı şimdi tekrar hamileyim son adet tarihim 16 nisan ikinci bebeğim erkekti
bu sırr olarak kalsın tamammı:icecream:
bana sacma geldı.ben boyle seylere ınanmam cunku.Allah'ın verdıgı canın kız mı erkek mı oldugunu sen nerden bıleceksın kı?bana kızma ama bu bole herseyı Allah bılır herseyı yaratan cunku O'dur.ben bılırım demek gunah sayılabılır dıkkatlı ol canım.benden soylemesı.bu benım dusuncem ve benım gıbı dusunende muslaman kardeslerımız coktur...
gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis
bana sacma geldı.ben boyle seylere ınanmam cunku.Allah'ın verdıgı canın kız mı erkek mı oldugunu sen nerden bıleceksın kı?bana kızma ama bu bole herseyı Allah bılır herseyı yaratan cunku O'dur.ben bılırım demek gunah sayılabılır dıkkatlı ol canım.benden soylemesı.bu benım dusuncem ve benım gıbı dusunende muslaman kardeslerımız coktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?