- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
Hahahah evet cnm bende inanmadım hatta çok sonraları aklıma geldi hamile kalmadan 1ay önce gitmiştim ...içime doğan nedense kız tabi Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.mesela bu hamileliğimde miğde yanması çok yaşadım oğlumda hiç yaşamamıştım,rüyamda falan da kızım oldugunu gördüm(hatta dün gece dua ettim Allahım bana rüyamda bebeğimin cinsiyetini göster dedim doktor rüyamda kız dedi)sonra etraf ve kendimde hep öyle hissettik.o kadar sabır göstrrdim ki başka bi doktora gitmek istemedim renkliye kadar gitmicem dedim gitmedimde .Ama gecen söyle bir hadise oldu çok sevdiğim bi hocamla konusuyorduk Aman aslı dedi sakın cinsiyetini söylerken içinden kızım yada oğlum olsun deme ,Allahım bana hayırlı sağlıklı ve KIZ GİBİ KIZIM,ERKEK GİBİ ERKEK evlat nasip et dedi.beni kendime getirdi bian korktum gercektende öyle ama inşallah rabbim sağlıklı,hayırlı erkek gibi erkek,kız gibi kız evlat nasip etsin cümlemize ve bizlre..bakalım beklemekteyizBir de bir arkadaşımın oğlu var eşi de ısrarla kız istiyordu, hatta kadın ultrasonda baktırmış 4,5 aylıktı çocuğu 5 aylık olacaktı ama adam ısrarla o kız olacak dedikçe kadın üzülüyordu içten içe ikinci bebeği de erkek diye, ne yapayım erkek doğucak kocam hala umutlu sanırım 3. yü de yaptırıcak bana falan diyordu sonra iki ay sonra cinsiyeti değişti kız doğdu adam o kadar ısrar etti ki içine mi doğmuş artık nedir yani cinsiyet sonradan belli olabiliyor kızlar genelde saklıyor cinsiyetini hanım hanımcık olduklarından ehehe erkeğin malı meydanda misali hemen belli ediyorlar, her isteyenin darısı başına, amin.