• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyeti değişen oldu mu hanımlar

papatyash

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
163
80
98
30
Detaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?

21 haftalık hamileyim bir oğlum var haliyle küçüklükleride var sadece dogdugunda giysin diye bir takım alacağim ama sürekli cinsiyeti değısen bebekleri gördükce şüpheye düşüyorum bir de sizlere sorayim dedim.. yaşayanınız var mı ?

Detaylı ultrasona mı bakmışlardı bilmiyorum ama bir yeğenime baştan kız diyordu tüm doktorlar 7. ayda erkek olduğunu öğrendik.
Başka bir kuzenimde kız beklerken erkek doğurdu.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🌺

Detaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?

21 haftalık hamileyim bir oğlum var haliyle küçüklükleride var sadece dogdugunda giysin diye bir takım alacağim ama sürekli cinsiyeti değısen bebekleri gördükce şüpheye düşüyorum bir de sizlere sorayim dedim.. yaşayanınız var mı ?
Gen testi yaptırırsanız net sonucu söylüyorlar

ilk 13 14 de tam belirli olmuyor diye biliyorum.
benim 15. haftada netleşmişti.
detaylı da erkek denmişse erkektir diye düşünüyorum.

Gorumcem yaşadı ilk çocuğunda erkek dediler kız oldu

Detaylı ultrasona mı bakmışlardı bilmiyorum ama bir yeğenime baştan kız diyordu tüm doktorlar 7. ayda erkek olduğunu öğrendik.
Başka bir kuzenimde kız beklerken erkek doğurdu.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🌺
Amin inşallah sağliklı olsunda evvela :) ay valla surekli karsima çıkıyor bu cinsiyet olayi kız bebege dair hiçbirşey yok ee haliylede insan bir garip hissediyor 😁

Amin inşallah sağliklı olsunda evvela :) ay valla surekli karsima çıkıyor bu cinsiyet olayi kız bebege dair hiçbirşey yok ee haliylede insan bir garip hissediyor 😁
Ya bence ortak renkler daha güzel.
Mesela beyaz,sarı battaniye ne bileyim erkek çocuğuna kırmızı kıyafetler :)
Renklerin cinsiyeti kalmadı artık ☺️

Benim değisti gecen hafta gittim. Kız dedi yıgenlerin parti faln yaptı bana süpriz yaptilar
Dün ayni doktora gittim konturole. Ben bisey demeden erkek cinsiyet dedi. Dedin gecen hafta kız dediniz. Yok erkwk bu dedi cikintisini gosterdi. 4 bck aylik hamilesin dedi bekliyoz bakalim degisecekmi😅😅😅😅😅

Benim değisti gecen hafta gittim. Kız dedi yıgenlerin parti faln yaptı bana süpriz yaptilar
Dün ayni doktora gittim konturole. Ben bisey demeden erkek cinsiyet dedi. Dedin gecen hafta kız dediniz. Yok erkwk bu dedi cikintisini gosterdi. 4 bck aylik hamilesin dedi bekliyoz bakalim degisecekmi😅😅😅😅😅
Seninkisi erken dönem daha :) 22+6yim ben suanda abisinin esyalari var diye o kadar rahatim ki hiicbisi almiyorum 😂😂😂 sonra basima gelirse diye tirstim azcik 😂

Kaç haftada degisti

Back
X