Bunu her seferinde söylerim bana hep erkek demişler doğunca kız olduğum malum işte eşime de hep kız demişler ama o da malumMrh güzel hanımlar. Ben şu an 14 haftalık gebeyim. Dünyalar güzeli 2 kızım var. Bu 3. Gebeliğim. Dr 12 haftalıkken kıza benziyor ama yanılıyor olabilirim de dedi değişmezse kızım olacak yani. Önemli olan hayırlı sağlıklı olması benim için. 3. de kız olsa yine çok mutlu olurum sadece merak ediyorum cinsiyet tahmini değişen oldu mu sonradan? Kaç haftalıkken hangi cinsiyetti? Sonra kaçıncı haftada değişti kesinleşti mesela. Sevgiler herkese
Kontrolüm çarşamba günü. 15+1 olucaz öğrenirsem yazarım ilginiz için tsklerBelli oldu mu :)
Bugün 15+1 olduk ve kızım olacak kesinleşti ❤Belli oldu mu :)
Amin çok tsklerHayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin canım..
3 tane dogum yaptim,hic biride degismedi.ama oglan istiyorsan insallah olur cnm.olmazsada cennetin kapisini acarsin 3 kizla insallahMrh güzel hanımlar. Ben şu an 14 haftalık gebeyim. Dünyalar güzeli 2 kızım var. Bu 3. Gebeliğim. Dr 12 haftalıkken kıza benziyor ama yanılıyor olabilirim de dedi değişmezse kızım olacak yani. Önemli olan hayırlı sağlıklı olması benim için. 3. de kız olsa yine çok mutlu olurum sadece merak ediyorum cinsiyet tahmini değişen oldu mu sonradan? Kaç haftalıkken hangi cinsiyetti? Sonra kaçıncı haftada değişti kesinleşti mesela. Sevgiler herkese
Çok tskler amin sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti önemli değil cidden. Kızım olacağı kesinleşti dün3 tane dogum yaptim,hic biride degismedi.ama oglan istiyorsan insallah olur cnm.olmazsada cennetin kapisini acarsin 3 kizla insallah
İyi gunlere dogsun cnm.masallah cok sanslisinÇok tskler amin sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti önemli değil cidden. Kızım olacağı kesinleşti dün
Coi tsk ederim sevgilerİyi gunlere dogsun cnm.masallah cok sanslisin
Tuzlu yemek dışında aynı belirtiler oldu hemen hemen benim sadece istahim süper açık doymak bilmiyorum ki eskiden gunde 1 öğün yesem yeterdiBen 12 haftalik hamileyim. Drlar cinsiyet icin erken deyip tahminde dahi bulunmadilar ama cevrem belirtilere bakarak erkek diyor. Mesela hep usurum. Gerci hamilelik onceside usuyen bi insandim. Cok bulantim olmadi istifra etmedim. Arada kokulara karsi bi ögurme oluyor. Gobegimde gebelik cizgisi olusmadi.goguslerim acik renktir hafif bi koyulasma oldu. Genelde tuzlu yiyorum ama asermem yok. Hatta istahim yok. Halsizim. Siz ne dersiniz ? Ben allahim hayirlisini versin sagliklisini versin ama kiz istiyorum.rabbim gonlume gore versin insallah
O belli olmuo sanirim ya benim arkadasin erkek 8 kilo aldi 8. Aya gircek ama kalcasi inanilmaz buyudu daha 5.ayda baya genislemisti bende bi degisiklik yok sanirim daha buyuyen biyerim yok ama kilomda var buyuyen bebek degil gobek simdilikTuzlu yemek dışında aynı belirtiler oldu hemen hemen benim sadece istahim süper açık doymak bilmiyorum ki eskiden gunde 1 öğün yesem yeterdi
16.haftada kızım olacağını öğrendim.
Kız bebekte kalça büyür derler benim birde kalcam büyüdü zayifcana olan ben önden arkadan büyüyorum resmen
Aslinda hicbir belirti kız erkek icin net değil zaten %50 ihtimal var şansa denk geliyor işteO belli olmuo sanirim ya benim arkadasin erkek 8 kilo aldi 8. Aya gircek ama kalcasi inanilmaz buyudu daha 5.ayda baya genislemisti bende bi degisiklik yok sanirim daha buyuyen biyerim yok ama kilomda var buyuyen bebek degil gobek simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?