Bebeginin cinsiyet tahmini degisenler?

Ben 12 haftalik hamileyim. Drlar cinsiyet icin erken deyip tahminde dahi bulunmadilar ama cevrem belirtilere bakarak erkek diyor. Mesela hep usurum. Gerci hamilelik onceside usuyen bi insandim. Cok bulantim olmadi istifra etmedim. Arada kokulara karsi bi ögurme oluyor. Gobegimde gebelik cizgisi olusmadi.goguslerim acik renktir hafif bi koyulasma oldu. Genelde tuzlu yiyorum ama asermem yok. Hatta istahim yok. Halsizim. Siz ne dersiniz ? Ben allahim hayirlisini versin sagliklisini versin ama kiz istiyorum.rabbim gonlume gore versin insallah :KK33:
Canım benimde belirtilerim erkek tiktintim bile olmadı çok rahat geçiriyorum gaz sıkıntım asabiyetim 3 kilo almışım ama baksan sadece kalçam biraz çıkmış 11+3 günlük bugün doktor kız dedi

Canım benimde belirtilerim erkek tiktintim bile olmadı çok rahat geçiriyorum gaz sıkıntım asabiyetim 3 kilo almışım ama baksan sadece kalçam biraz çıkmış 11+3 günlük bugün doktor kız dedi
Ne guzel masallah size :KK28: 24unde bi randevum umarim goruruz cinsiyeti :KK22:

Kesin bir tanı değil ama kızlarda kalcalar büyürmüş, yapı olarak cok zayif biriyim basenim falanda yok ama kalcam öyle büyüdü ki ablam görünce şaşırdı dün 😅 ve henüz daha 17+5 deyim ilerleyen haftaları düşünemiyorum 🤦‍♀️

Kesin bir tanı değil ama kızlarda kalcalar büyürmüş, yapı olarak cok zayif biriyim basenim falanda yok ama kalcam öyle büyüdü ki ablam görünce şaşırdı dün 😅 ve henüz daha 17+5 deyim ilerleyen haftaları düşünemiyorum 🤦‍♀️
Yok o kadar büyümedi benim bende zayıf uzun boyluyum mezroyla ölçtüğümde aynı ama kotta filan belli bir tık büyüdüğü

Ablam kız dediyse kesindir sen yavaştan hazırlığına başla dedi sizcede öylemi kafam karıştı benim

Yok o kadar büyümedi benim bende zayıf uzun boyluyum mezroyla ölçtüğümde aynı ama kotta filan belli bir tık büyüdüğü
Ben 3.aya girdigimde pantalonlarima giremiyordum taytlara geçmiştim şişlik de vardı büyümede 🤭
Bence ayrıntılı ultrasonu bekle canim, bana 14.haftada kiz dedi ama yine de bekliyorum daha birsey almadım ne olur ne olmaz diye.

Ben 3.aya girdigimde pantalonlarima giremiyordum taytlara geçmiştim şişlik de vardı büyümede 🤭
Bence ayrıntılı ultrasonu bekle canim, bana 14.haftada kiz dedi ama yine de bekliyorum daha birsey almadım ne olur ne olmaz diye.
Ayrıntılı ultrason nasıl oluyor ki ben 3 kilo almışım kemik yapımdan dolayı sıkıntı yaşamıyorum ama tabi biraz sıkıyor

Ayrıntılı ultrason nasıl oluyor ki ben 3 kilo almışım kemik yapımdan dolayı sıkıntı yaşamıyorum ama tabi biraz sıkıyor
18 ve 23haftalar arası ultrasona giriyorsun bütün her yerine bakıyorlar organlarina falan hemde cinsiyet tam ollarak belli oluyor.

Kizlar mrb ikili testte radyolog kiza benziyo demisti bizde ozaman kizdir diye dusunuyorduk dun gittim 17+5 haftalik dedi direk erkek dedi eminsiniz dedim hatta evet memnun olmadinmi sonuctan dedi hayir kiza benziyo demislerdide dedim hayir bak cıkıntisina dedi bende gordum kesin dedi kordon olmasin dedim hayir degil dedi oledir degilmi buhafta artik yanilmazlar herhalde

Kizlar mrb ikili testte radyolog kiza benziyo demisti bizde ozaman kizdir diye dusunuyorduk dun gittim 17+5 haftalik dedi direk erkek dedi eminsiniz dedim hatta evet memnun olmadinmi sonuctan dedi hayir kiza benziyo demislerdide dedim hayir bak cıkıntisina dedi bende gordum kesin dedi kordon olmasin dedim hayir degil dedi oledir degilmi buhafta artik yanilmazlar herhalde
Valla canım aynı soruyu bende merak ediyorum bende bugün ikili test için gittim test için erken dedi muayene etti usg ile kız dedi kesin konuştu değişir mi diye merak ediyorum

Erken tahmın ıstıyenlerı anlamıyorum %50 degişiyor acele etmeyın 16 hafta gıttıgımızde doktor cınsıyet ogrenmek ıster mısın dedı oyle ogrendık hemde ozelde. Erken ogrenınce o fıkre alısıyorsun sonra degısınce kotu hıssederdım galıba. Dıger belırtı denılen seyler vucudun ıstedıgı ıle alakalı vıtamın mıneral eksıklıgı asermelerde oyle. Bız ıkı arkadas hamıle kaldık tam tersı ozellıklerımız vardı ıkımızınde cınsıyetler aynı. Tabı ınsan merakına yenık dusuyor ama belırtıler dogru olmayabılıyor. Annenıze ablanıza sorun genetık yatkınlık oluyor bence onların hamılelıklerı nasıl gecmıs onlar daha cok yardımcı olur.

Back
X