- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 118
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="NAZLIM" data-source="post: 30979963"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=30979963"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-30979963">NAZLIM .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kızlar yaşadığıma inanamazsınız canım yanıyor yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum <br />
adetim 2-3 gün gecikti sonra kahverengi lekelenmelerim oldu dedim gelcek bunun arkası bekledim kanama yok ateşim yüksek idrar testi yaptık pozitif dün kan testi yaptırdık 59 adetimin 35. günüydü dün o gün için çok düşük geldi neyse geç döllenmedir dedim bugün testi yeniledik kasık ağrılarım lekelenmelerim devam ediyodu 45 e düşmüş değer yine düşük yapıyorum nasıl bi sınav bu ne günahım var benim bu kadar kötümüyüm ben <br />
nolcak başıma neler gelcek ..........
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
canım ya böyle yapma, isyan etme, senin bi günahın yok, kötü de değilsin, sadece ZAMANI DEĞİL. o zamanıo gelince gelecek onun dışında herşey boş. ateşi gecikmeyi herşeyi unut. bırak. hatta hiç kalma diye bişey olmadığını düşün. işte o ummadığın anda gelecek. düşünme, yumurtalarını etkiliyor olabilirsin. eğer kaderinde varsa o bebek seni bekliyor emmek için senin onu beklediğin gibi...</div>