- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Youtubeda denk geliyo bebegi sallıyorum her aksam 9da banyo yaptırıp masaj yapıp yanına uzanıp uyutuyorlar karanlık ortamda bir düzene alistiranlar rahat uyutuyo tabi tecrübeli anneler ne diyecek bende merak ediyorumBebeğim 2 aylık. Kucağımda gezdirip pış pışlayarak uyutuyorum ama artık ağırlaştı zorlanıyorum bunu yapmakta. Yatağında kendi uyumaya alıştırmak istiyorum ama olmuyor dalamıyor. Dakikalarca pış pış pat pat yapıyorum nafile cin gibi bakıyor. Nasıl alıştırdınız?
Ben de bu tarz şeyler deniyorum izlediğim videolardan ama şu an yatağa koydum karanlık yaptım ninni açtım ağlayacak gibi olursa sakinleştirdim 45 dk oldu tık yok dönüp duruyorBen hiç sallamadım.
Sallama şansım da yoktu.
Sağlık problemlerim çok ciddiydi.
7 ay bizim odada beşiğinde,sonra da kendi odasına yerleştirdik.
Kolay olmadı ama sabrettik. Ağlayınca odasında bırakmadık. Ağlayınca alıp sevip öpüp dua okuyup onu çok sevdiğimizi söyledik; geri yatırdık.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Uykuya geçmesi gerektiğini anlamıyor dönüp duruyorBen heralde 1 yaşına kadar salladım çünkü alışmıştı sonra bir gün kendisi bacağımdan atladı ve birdaha sallanmak istemedibilmem umarım bu kadar kolay olur sizinkininde alışması.Şuan alışması için yatağa yatırıp yanında uzanın sarılarak uyumasını sağlayabilirsiniz en azından denersiniz bi
Evet çok özeniyorum hepsini yapıyorum ama beşik uyku ilişkisini sallanmadan kuramıyorYoutubeda denk geliyo bebegi sallıyorum her aksam 9da banyo yaptırıp masaj yapıp yanına uzanıp uyutuyorlar karanlık ortamda bir düzene alistiranlar rahat uyutuyo tabi tecrübeli anneler ne diyecek bende merak ediyorum
Salla salla dur taktiği vardı bir Araştırın onuda yapmıştım belki de o işe yaramıştı bizdeUykuya geçmesi gerektiğini anlamıyor dönüp duruyor
Bebeğim 2 aylık. Kucağımda gezdirip pış pışlayarak uyutuyorum ama artık ağırlaştı zorlanıyorum bunu yapmakta. Yatağında kendi uyumaya alıştırmak istiyorum ama olmuyor dalamıyor. Dakikalarca pış pış pat pat yapıyorum nafile cin gibi bakıyor. Nasıl alıştırdınız?
İki aylık olduğu için olabilir mi? Henüz çok küçük. Hala anne karnında gibi o, dördüncü trimester deniyor bilirsiniz. Kısa kısa uyur uyanır, uyumak için desteğinize ihtiyaç duyabilir. Düzen oturtmaya çalışmak için erken geldi bana.Uykuya geçmesi gerektiğini anlamıyor dönüp duruyor
Emziği almıyorlar, almıyorlaaaaağğğrrrrrrrr.Emzik deneyin mutlaka.
Her bebek biricik.Ben de bu tarz şeyler deniyorum izlediğim videolardan ama şu an yatağa koydum karanlık yaptım ninni açtım ağlayacak gibi olursa sakinleştirdim 45 dk oldu tık yok dönüp duruyor
2 yasindaki kizim memede uyumaya alisti, emzigi asla emmedi, memeyi kestigimizden beri hayatimiz alt ust oldu, siz o emzige alistirin derim, ben kucuk bebemi alistiracagim, mecburum, zorundayim.Emziği almıyorlar, almıyorlaaaaağğğrrrrrrrr.
Bence bebeğin şu an size ihtiyacı var çok küçük. 4.-5. Aydan sonra başlayın eğitime.Ben de bu tarz şeyler deniyorum izlediğim videolardan ama şu an yatağa koydum karanlık yaptım ninni açtım ağlayacak gibi olursa sakinleştirdim 45 dk oldu tık yok dönüp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?