mesajınızı bugün gördüm.uzun zamandır internete giremiyordum.benim ilk bebeğimdede olan rahatsızlıklardan biriside büyük arter transpozisyonuydu,bizde bunun dışında daha farklı sorunlarda vardı. ikinciye hamileyim.şimdiye kadar bebeğin kalbiyle ilgili problem yaşamayacağım söylendi farklı doktorlar tarafından.ama tabikide net sonuç ekodan sonra belli olacak.buda iki hafta sonra ....merak ettikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.acınız çok taze.allah sabır versin size ve eşinize .zor bir süreç.ama ne olursa olsun hayat devam ediyor.bir yerlerden tutunup tekrar hayata başlamak gerekiyor en kısa zamanda.... ikinci bebeğiniz hayırlı olsun inşallah yarım kalan mutluluğunuz tamamına erer bu yavruyla,.ayrıca.tavsiyeleriz için de teşekkür ederim ama inanın ne kadar mantıklı ve güçlü bir insan olursanız olun zaman zamn tıkanmalar yaşıyorsunuz...yavrumun vefatından sonra ruh halim kalp atışları gibi bazen iyi bazen kötü bazen yukarıda bazen aşağıda ne kadar sürer bilmiyorum ama bugün iyi günümdeyim çok şükür,