Selamlar ben ingilizce öğretmeniyim. Yonteminize bayildimKendisi Çinli çok tatlı 2 yavrusu olan bir anne ile tanıştım araştırma yaparken burda bir Türkle evli o da. Kendi çocukları da çince öğreniyor annesinden
Annesi beraber pratik de yaparlar hem ilerde dedi küçük kızı 4 yaşında arkdsn da.Selamlar ben ingilizce öğretmeniyim. Yonteminize bayildim
Hic beklemeden cinceye baslayin
Hic düşünmeyin harika olacaktir.Annesi beraber pratik de yaparlar hem ilerde dedi küçük kızı 4 yaşında arkdsn da.
Siz peki 2 dille mi yetsyrsnz nasıl yapyrsnzHic düşünmeyin harika olacaktir.
Yok ben söküğünü dikemeyen terzilerdenimSiz peki 2 dille mi yetsyrsnz nasıl yapyrsnz
Olsun annesi İngilizce öğretmeni mutlaka bir şeyler kapacaktirYok ben söküğünü dikemeyen terzilerdenim
Evet şuan için öyle görünüyor. ama eşim dün tam otursun 2 dil de, 3 yaşıni doldurunca başlarız o zaman bir arastirmak lazım ayrinti dedi.Eğer birbiriniz ile iletişiminiz her iki dilde de iyiyse beklemenize gerek yok. Üçüncü bir dili de kısa sürede kabullenecektir.
Çocuğunuzun sıkıldığını bocaladigini anlarsaniz zaten o zaman bırakırsınız. Bir de dediğiniz gibi sadece öğrenmek için büyüklere yapıldığı gibi düz mantık kapı değil door diye ısrar etmek yerine konuşulan bir ortamda oyun oynayarak öğrenmesi zaten daha kalıcı olur. Biz de evde iki dil konuşuyoruz üçüncü dili yabancı bir anaokuluna göndererek almasını düşünüyordum ama siz fikrimi degistirdiniz. Sanırım Türkiye de yaşıyan yabancı ailelerden destek istemek daha mantıklı.Evet şuan için öyle görünüyor. ama eşim dün tam otursun 2 dil de, 3 yaşıni doldurunca başlarız o zaman bir arastirmak lazım ayrinti dedi.
Tabi ben istyrm diye oğlumun hevesi olmazsa o da olmaz ama oyun şeklinde öğretmek olunca sever diyorum.
Öğrenmesi için baskı yapmayacaksanız öyle olmazsınızÇocuğunu kurstan kursa koşturan annelerden olmycgm dedim ama dil konusunu çok önemsiyorum.
Evet hatta çocukları varsa onlarla arkadaşı olsa harika olur çünkü maruz kalma dilde çok önemli.ne kadar oyunla öğrense de tekrar olmayınca kalıcı olmaz.Çocuğunuzun sıkıldığını bocaladigini anlarsaniz zaten o zaman bırakırsınız. Bir de dediğiniz gibi sadece öğrenmek için büyüklere yapıldığı gibi düz mantık kapı değil door diye ısrar etmek yerine konuşulan bir ortamda oyun oynayarak öğrenmesi zaten daha kalıcı olur. Biz de evde iki dil konuşuyoruz üçüncü dili yabancı bir anaokuluna göndererek almasını düşünüyordum ama siz fikrimi degistirdiniz. Sanırım Türkiye de yaşıyan yabancı ailelerden destek istemek daha mantıklı.
Yaa çok güzel bir örnek oldu sizinkiÖğrenmesi için baskı yapmayacaksanız öyle olmazsınız
Küçükken karşı komşumuz çerkezmis ve evde kendi dillerini konusurlarmis onlarla buyumusum ve annem ne dediğim hakkında biz oradan taşına kadar hiç bir fikri olmamıştabii hep onlarla beraber olduğunuz için annem anlamadığı la onlara sorarmis ne dedi diye ...
Yani küçükken hayatın içinden yaşayarak öğrenmek daha kolay sanırım çünkü oturmuş kaliplarimiz yok.
Aynen öyle ilgi çekici eşyalarla destekleyince daha kolay ve akılda kalıcı oluyor.Yaa çok güzel bir örnek oldu sizinkievet akış içinde oyunla skmadan basarsak harika olur. Şimdiden resimli kartlara bakyrm ama trde yok Alibaba eksp. Bakyrm materyal da önemli