- 7 Mart 2019
- 2.940
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
İç dökme ya da tavsiye alma bilmiyorum birileriyle bişeyler paylaşmak istedim.Kızım 15 aylık bir senedir eşimle ayrıyız boşanma olmadı henüz görüşmüyoruz aynı şehirde de değiliz. yalnızım tek başıma bakıyorum çocuğuma yürümeye başladığından beri herşey çok zor sanki. Zaten çok zor bi dönemden geçiyorum ( başka türlü sıkıntılar da var)sürekli takipteyim heryere tırmanma dökme saçma boşaltma dönemi işte. Ama ev işini yapamıyorum bazen mental olarak da enerjim olmuyo yemeği ancak yapıyorum bazen hiç durmuyo bazen de ehh güzel oyalanıyo biraz yapıyorum uyuyunca biraz nefeslenmek istiyorum ama o zaman ev işleri kalıyo uyanıkken de yaptırmıyo çok zor oluyo hem zor süreçten geçip hem bütün hepsini tek başıma yapmaktan yoruldum bilmiyorum ne hissettiğimi de bilmiyorum ama eskisi gibi çocuguma verimli olamıyorum uyuduğunda boş oturup nefeslensem de sanki hiç mola vermemiş gibi hissediyorum. Uyutmak hele çok zor gün içinde vakit geçiriyoruz oynuyoruz bazen o kendi oynuyo ben oturuyorum yanında ama uyutma zamanı uyumamak için aşırı direniyo uykusu olsa bile gün sonu artık tahammülüm kalmamış oluyo ve daha da tahammülsüz bi anne olursam diyorum bazen. Bana vereceğiniz tavsiye var mı mental olarak iyi değilim çocuğuma yansıtmaya başladım iyi anne olamıycam heralde ben hiç bişeyi beceremiyorum boş oturuyorum şuan evimin işlerini yapabilirim canım istemiyor ama halim yok kafam dolu hiç bişey yapasım yok ama bu gemiyi yürütmem lazım temiz düzenli bi evde iyi yemekler öğünlerle büyütmem lazım ama gücüm yok beceremiyorum heralde ben bu işi