Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben size cevap yazdım ama özel mesaj olarak gönderdiğimi zannettim fakat ulaşmamış.....benim mail adresime telefonunuzu yollayın size ayrıntılı bilgi vereyim...
evet çok açık tenli sarışın ama renkli gözlü değil sizin bebek kaç aylık güneşten etkileniyo mu?????
mrb abinizin nistagmusu doğuştan mı görme oranı nedir git gide görmesinde iyileşme ve ya kötüleşme oldumu kendi işilerini kendi görebiliyor değil mi? Benim kızım 7 aylık onu ilerde ne gb sorunlar bekliyor diye çok üzgünüm bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkrlrbenim abim nistagmus arkadaşlar sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
teşekkür ederim.muayene eden doktor profösördü zaten ama kapama tedavisi vermedi. Duymuştum bu tedaviyi.işe yarıyor olması çok sevindirici.kızım ayrıca prof bir nörolog takibi altında halen oda dr da kapama tedavisi falan demedi.Haftaya kontrolümüz var ona bu konuyu danışıp tekrar bir çocuk göz prof una göstereceğim inşallah.İnşallah yavrularımız sağlığına kavuşur. Benim kızımın göz muayenesinde 3,5 hipermetrop çıktı miyopu yok.tekrar teşekkür ederim.bence bir prof görmesi daha iyi benim oğlumun gelişiminde hiç bir sorun yok 11 aylık yürümeye başladı şuan bir buçuk yaşında herşey normal hatta bazı şeyler önde bile diyebilirim biz bir saat göz kapama yapıyoruz titreme çok azaldı ama doktor zaten hiç geçmeyeceğini fakat gözle görülemeyeceğini söyledi oğlumun başta görüş alanı dardı ama ay geçtikçe daha iyi gidiyor 4,5 hipermetropu sıfır oldu 1,5 da astigmatı var bu rahatsızlığın nedeni bilinmiyor ve çok çeşidi var ama bence iyi bir doktor görmeli.....moralinizi bozmayın göz kasları geliştikçe daha iyiyie gidiyor....
teşekkür ederim.muayene eden doktor profösördü zaten ama kapama tedavisi vermedi. Duymuştum bu tedaviyi.işe yarıyor olması çok sevindirici.kızım ayrıca prof bir nörolog takibi altında halen oda dr da kapama tedavisi falan demedi.Haftaya kontrolümüz var ona bu konuyu danışıp tekrar bir çocuk göz prof una göstereceğim inşallah.İnşallah yavrularımız sağlığına kavuşur. Benim kızımın göz muayenesinde 3,5 hipermetrop çıktı miyopu yok.tekrar teşekkür ederim.
İnşallah iyileşecekler Allah'ımın izniyle .BENİM kızıma 3 aylıkken teşhis kondu ama hiç bir tedavi vermedi göz doktoru. Nörologumuz sürekli renkli oyuncaklarını takip ettirin dedi göz kasları güçlensin dedi.bizde yapıyoruz.bayağı bir odaklanmasında gelişme oldu ama titremeler aynı.ama kim görse azalmış diyor bi ben azaldığını farkedemiyorum.belkide daima onunla olduğum içindir. Birde benim kızın reflüsü var bu yüzden çok istahsız ve zayıf:-( 7 aylık ve 7 kilo maalesef.buda beni biraz daha üzüyor.sizede çok geçmiş olsun.
Bizdede aynı sayılır yandan bakıyor yan yan sanki bizi dövecek:) beşiğinde yatarken yukardan ona baktığımızda gözlerimize çok iyi odaklanıyor.sabahları uykudan uyanınca yaklaşık 30 saniye gözleri hiç titremiyo.benim memleketimizde yaşayan bir teyzem var 8 yaşında bir kızı var oda bebekken nistagmustu ama şuan hiç titremesi yok sadece gözleri bazen kayıyormuş ona bağlı olarak kafasını yan yapıp öyle bakıyormuş tabi teyzemin anlatması bu ben görmedim çocuğu hiç. Dr görmesi yüzde 30 demiş ama derslerinde çok başarılı ve kendi işini kendi görebiliyor sanırım bizde bu hastalık anne tarafından genetik:-( çünkü hangi dr görse ailede varmı diyo soruyo. Bu cuma nörologumuz prf.dr.nörolog Burak Tatlıya randevumuz var.onunla bu kapama tedavisini konuşup harekete geçecem.bu dünya göz hastanesindeki prf.neden bize kapama vermedi cok sinir oluyorum. Bizim kızın nistagmusu horizantal nistagmus. Acaba çeşidine göre tedavisi değişiyor mu bilmem bakalım sorup öğrencem.Sürekli irtibatta olduğunuz için tşk kızlarımıza acil şifalar diliyorum.teşekkür ederim hepimize inş bizimkide bayağı düzeltti hatta söylemediğim kişiler rahatsızlığını anlamıyo bile zamanla iyileşecekler ama lütfen tedaviye başla sonra kapatmaktada zorlanırsın bi doktor demiştiki kzımın kafasını okşayıp sarışınlarda olur yaşına kadar geçer sıkma canını diye o beni rahatlatıyor ayrıca kilosuda ii ya zayıf denemez dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim bide şunu sorayım bizede 3 aylıkken teşhs kondu hiç sabitlemiyordu sonra tepeden sabitlemeye başladı şimdide yandan bakarak sabitliyor yani kademe kademe sizde durum nasl
Bizdede aynı sayılır yandan bakıyor yan yan sanki bizi dövecek:) beşiğinde yatarken yukardan ona baktığımızda gözlerimize çok iyi odaklanıyor.sabahları uykudan uyanınca yaklaşık 30 saniye gözleri hiç titremiyo.benim memleketimizde yaşayan bir teyzem var 8 yaşında bir kızı var oda bebekken nistagmustu ama şuan hiç titremesi yok sadece gözleri bazen kayıyormuş ona bağlı olarak kafasını yan yapıp öyle bakıyormuş tabi teyzemin anlatması bu ben görmedim çocuğu hiç. Dr görmesi yüzde 30 demiş ama derslerinde çok başarılı ve kendi işini kendi görebiliyor sanırım bizde bu hastalık anne tarafından genetik:-( çünkü hangi dr görse ailede varmı diyo soruyo. Bu cuma nörologumuz prf.dr.nörolog Burak Tatlıya randevumuz var.onunla bu kapama tedavisini konuşup harekete geçecem.bu dünya göz hastanesindeki prf.neden bize kapama vermedi cok sinir oluyorum. Bizim kızın nistagmusu horizantal nistagmus. Acaba çeşidine göre tedavisi değişiyor mu bilmem bakalım sorup öğrencem.Sürekli irtibatta olduğunuz için tşk kızlarımıza acil şifalar diliyorum.
Ben istanbulda yaşıyorum ank. gidebileceğimi sanmıyorum.İmkanlarım el vermiyor ki zaten ist. Çok çok iyi drlar var ama bizi bu dünya gözdeki dr oyaladı bugün norologumdan iyi bir göz prf için tavsiye alacağım sen nerde yasıyorsun ahsenim? Bu arada kızının adı ahsen glb.Benim bal lokmamın adı Rabia.Kızını öptm k.i.b.