bebeğine monovit d3 damla kullanan var mı

paylaxsxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
154
0
merhaba arkadaslar benım bebegım bugun ıtıtbarıyla 15 gunluk oldu saglık ocagına gıtıtgımde bana bu damlayı verdıler (monovit d3)ama ben nasıl kullenılacagını unuttum gunde kac damla verılecek ve bu damla ne ıse yarıyor.ayıca bebegımde agzında pamukcuk cıktı antıbıyotık damla verdı eczane bununla bırlıkte kullanmak sakıncalı olur mu

bu damla d vitamini canim.anne sutunde olmayan tek vitamin dolayisiyla ek gidalara gecene kadar disaridan takviye etmek gerekiyor.bize gunde bir defa 3 damla dediler..ama aylik dr kontrolunde dr umuz bunu 7damlaya cikardi.sanirim bingildak gelisimini yetersiz gordu..simdilik 3 damla ver gerekirse doktorunuz bunu arttirir
pamukcuk ilaciyla bir alakasi olcagini sanmiyorum sonucta bu bir vitamin..

mrb. benim bebeğimde 1 aylık, bizde bu damlayı günde 1 defa 3 damla kullanıyoruz. ancak bebeğimde kabızlık olmaya başladı bu damlayla alaklı bişeymidir. bilgisi olan varmı ?

slm ferrum yada ferro sanol kullanıyosanız kabızlığı ondan kaynaklanıyodur. benimde 9 aylık bebeğim var ve benimde başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…