- Konu Sahibi begonvil07
-
şöyle bişey biliyorum inşallah değildir ama bu amip denen bela müzminleşebiliyo yani 1 yıl falan geçmeme gibi bir durum oluyo müzminleşirse ama inşallah değildir çok kötü oğlumun poposu yara olmuştu artık uyuyamıyodu kıvranmaktan Allah yardımcınız olsun
uğraştım ama bu kadar uzun değildi 20 günde falan atlattık çok şükür flagille iyileşti bezini değiştirirken eldiven kullanıyodum bezini çıkartır çıkartmaz bi torbaya atıp ağzını bağlıyodum mikrop yayılmasın diye oyuncakları falan yere düştümü çeşme suyuyla yıkamıyodum yıkarkende sadece kaynattığım suyla yıkıyorum hazır su bile kullanmıyorum hala
çok kötü bi hastalık gerçekten ne uyku bırakıyo ne sinir inşallah geçer kurtulursunuz yazık küçücük bedenleri ne hastalıklar geçiriyolar ya içim gidiyodu oğluma kıvranıyodu garibim hep uykulu uykulu bakıyodu gözlerini ne açabiliyodu ne kapatabiliyodu çok zor
rica ederim canım emin ol dua ediyorum her aklıma gelişinde dediğin gibi bilen anlar inşallah en yakın zamanda yazarsın buraya geçtiğini sağlıkla büyüsün güzel meleğin
anlaşılır inşallah ne olduğu bir an evvel belirsizlikte çok kötü ya kurtulsun bebişin biran evvel inşallah
selam canım bir yandan iyi tabi anlaşılmış olması ama şu illettende kurtulmanın yolunuda söyleseler iyi olacak yok canım çalışmıyorum ben doğumdan beri yalnızım kimsede kalmadı yanımda kalsada oğlum baktırmazdı zaten yapışıktı bana halada öyledir :) bizimde düzeldiğinde ishal bir türlü geçmemişti mama vermiştik şıp diye kesilmişti sizde mikrop gözüküyomu sonuçlarda hala
selam canım bir yandan iyi tabi anlaşılmış olması ama şu illettende kurtulmanın yolunuda söyleseler iyi olacak yok canım çalışmıyorum ben doğumdan beri yalnızım kimsede kalmadı yanımda kalsada oğlum baktırmazdı zaten yapışıktı bana halada öyledir :) bizimde düzeldiğinde ishal bir türlü geçmemişti mama vermiştik şıp diye kesilmişti sizde mikrop gözüküyomu sonuçlarda hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?