• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğinde veya yakınında hipotiroidi olan varsa bakabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bizim t4 yine sınırın üstünde çıktı ve doz düşürüldü artık 25liğin yarısını kullanıyoruz. Ama tsh normal değerlerde. Acaba 3yıldan önce kesmeyi hiç deniyorlar mı sonuçlara bakıp yoksa 3 kesin kullanılıyor mu

Bizim t4 yine sınırın üstünde çıktı ve doz düşürüldü artık 25liğin yarısını kullanıyoruz. Ama tsh normal değerlerde. Acaba 3yıldan önce kesmeyi hiç deniyorlar mı sonuçlara bakıp yoksa 3 kesin kullanılıyor mu
Bize gecen ay bir yil bi kullansin sonrasina bakariz diyen profesor bu ay 3 yil dedi.ama bir yildan sonra deneme yapan doktorlarda oldugunu duydum saglik ocagindaki ebemizden.bi bildikleri var ki uc yas diyorlardir.kritik bi yas ilk uc yas tiroidte.

Biz şu An 31 ayligiz ve bugün itibariyle ilaç bırakmayı deniyoruz 1 ay sonrasi için kan verilip tekrar kontrol edilecek eğer düzenli giderse 3 aya sonrasında 1 seneye çekilecek kan vermemiz.25 ligin yarısi olarak devam ediliyorduk Son 6 ayda iki kere kontrol olduk tsh 1.89 ve 2.05 çıkmıştı önemli olan tsh değeri serbest t4 ilaç dozuna göre değişkenlik gösterebiliyor.

Arkadaşlar benim oğlum 6ay 15 günlük hipotiroidi teşhisi konuldu ilaç kullanıyoruz ama 3 aydır boyunda uzama olmuyor böyle birşeyle karşılaşan var mı acaba

Benim kızım da 4 aylık biz de aşırı kiloluyuz sanırım bu tanı konduğu için biz herşeyi rahatsızlığına yoruyor yada başka bir sorunu daha mı var acaba diye evhamlanıyoruz sağolsun doktorlarımız da pek açıklayıcı olmadıkları için kafamızda kuruyoruz birşeyler. İnşallah hiçbir sıkıntıları yoktur ve olmaz da sağlıkla büyürler tez vakitte de ilaçtan da kurtulurlar hepsi. Amim

İnş canım valla belki ondan değil ama herşeyi ona bağlıyoruz dediğin gibi sağlıklı bilgi veren de olmayınca düşünceler kaçınılmaz oluyor

Merhaba arkadaslar benim oglum bir aylik..15 gunlukken hipotiroidi teshisi konuldu hemen 25 mg olarak hapa basladik.ilk on dokuz gun cok uyudu. basta hic emmedi su anda da memeyi bulamiyor bagriyor cagriyor cok agliyor katiliyor bir aylik şu an bi uyurken sakin ben de her hareketini hipotiroidiye bagliyorum kafayi yicem diye korkuyorum inanin..acaba beyninde sıkıntı var da ondan mi memeyi bulamiyor diyorum

Biz şu An 31 ayligiz ve bugün itibariyle ilaç bırakmayı deniyoruz 1 ay sonrasi için kan verilip tekrar kontrol edilecek eğer düzenli giderse 3 aya sonrasında 1 seneye çekilecek kan vermemiz.25 ligin yarısi olarak devam ediliyorduk Son 6 ayda iki kere kontrol olduk tsh 1.89 ve 2.05 çıkmıştı önemli olan tsh değeri serbest t4 ilaç dozuna göre değişkenlik gösterebiliyor.
Gelişimi nasil bebeginizin

Merhaba arkadaslar benim oglum bir aylik..15 gunlukken hipotiroidi teshisi konuldu hemen 25 mg olarak hapa basladik.ilk on dokuz gun cok uyudu. basta hic emmedi su anda da memeyi bulamiyor bagriyor cagriyor cok agliyor katiliyor bir aylik şu an bi uyurken sakin ben de her hareketini hipotiroidiye bagliyorum kafayi yicem diye korkuyorum inanin..acaba beyninde sıkıntı var da ondan mi memeyi bulamiyor diyorum
Allah sifa versin benimde kizimda var.mumkun oldugunca bebeginizin ilk zamanlarinin tadini cikarin.cikarin.biz 23 gunlukken basladik.kizim suan 4 ay 20 gunluk.ilk zamanlarimi hep aglayarak gecirdim korkarak gecirdim.kizima baktikca ilac verdikce agliyordum.simdilerde bebegimin gelisiminin normal olusunu gordukce icim rahatliyor elhamdulillah.insallah bir sikintisi yoktur bebeginizinde 14 gun erken gayet.bende 23 gun gec kalinmis bi gun diye mi kafaya takiyordum.bebegin degerleri kacti sizin ilk ogrendiginizde ?

Allah sifa versin benimde kizimda var.mumkun oldugunca bebeginizin ilk zamanlarinin tadini cikarin.cikarin.biz 23 gunlukken basladik.kizim suan 4 ay 20 gunluk.ilk zamanlarimi hep aglayarak gecirdim korkarak gecirdim.kizima baktikca ilac verdikce agliyordum.simdilerde bebegimin gelisiminin normal olusunu gordukce icim rahatliyor elhamdulillah.insallah bir sikintisi yoktur bebeginizinde 14 gun erken gayet.bende 23 gun gec kalinmis bi gun diye mi kafaya takiyordum.bebegin degerleri kacti sizin ilk ogrendiginizde ?
46ydi

bizim degerimizde 44 tu. Ayni benim gibi korkular yasiyorsunuz bence hepsi normal.o kadar degisik sesler cikariyordu ki kizim herseyi ona bagliyordum.aynen sizin dediginiz bu ses dahil.bir sikinti yoktur Allah in izniyle.bebeginizin anneliginizin keyfini cikarin. simdiden anneler gununuzu kutlarim.
Cok tesekkur ederim guzel seyler duymak beni cok mutlu ediyor emzirmekte zorlandiniz mi peki

Ben öyle bir durum farketmedim hatta bizim değer ilaca başladığımızda 109du. Peki gelişimi normal mi bebrklerinizin bizim 5 ay doldu daha dönemiyoruz bilemiyorum belki de tombalak bebek olduğumuzdandır sizde durumlar nasıl

Ben öyle bir durum farketmedim hatta bizim değer ilaca başladığımızda 109du. Peki gelişimi normal mi bebrklerinizin bizim 5 ay doldu daha dönemiyoruz bilemiyorum belki de tombalak bebek olduğumuzdandır sizde durumlar nasıl

Merhaba benim yigenime bugün teşhis konuldu ve değer 100 Dr öyle kötü bahsettiki moralimiz çok bozuk sizinde değeriniz yüksekmis düştümü peki bizede ilaç başlatıldı ve bebeğimiz erken doğan pramiture 2 kilo çok uzuluyoruz tecrübelerinizi paylaşırsaniz seviniriz bu arada troid bezleri normal

Arkadaslar öncelikle geçmiş olsun herkese ben 29 yaşındayım ve çocukluğumdan beridir hipotiroit hastasıyim çok sukur ne zekamda ne de algimda bi sorun yok hipotiroit olmama ( hipotiroit olan insanlar asiri kilolu olur genelde )rağmen hayatim boyunca 50 kilonun ustune hiç cikmadim doğum yaptım 70 kiloya çiktim 1 senede 54 kiloya geri dustum hemde hic diyet yapmadim cocuk emziriorum die yanı kısacası int bakarak yada kulaktan dolma şeylerle uzmeyin kendinizi hipotiroitin hiç bir belirtisi bende yok ustelik 4 yıl çocuk yapmadım degerlerim normale dussun DİE çünkü TSH değerlerim 16 lara kdr çıktığı oldu nese değerler normale dustu hamile kaldım bi oğlum oldu allah bağışlasin 1 yasında şimdi o da hipotiroit ilaç kullanıyoruz ölene kdr da ilaç kullancaz çok sorun değil allah dermansız dert vermesin tek yapması gereken sabah kaç karna ilacı içmek hepsi bu ben uzulmuorum artık ben senelerce alistim artık bu duruma keşke olmasaydı oglumda onun sağlığı için beklemiştik ama herşey allahtan dediğim gbi hastalığının dermani var allah dermansız dert vermesin bu konuda yeterince tecrubeliyim sorularınız varsa yanitlayabilirim ozelden de yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum

Bugün yigenimede teşhis konuldu 18 günlük 2 kilo ve erken doğum yarım hap şeklinde başlandı Dr çok açıklayacak kadar bildi vermedi değer 100 ve biz çok kötüyüz bizi tecrubenizden yararlanmak isterim 100 . Değer düşermi

Back