Çocuk Hastalıkları Bebeğinde süt alerjisi olanlar hangi belirtileriniz vardı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım tahlil yapılmadı mı? Süt alarjisi şüphesi varsa emin olmalısın hele ki mama yediriyorsun, LF olmalı mama Alarji varsa bebelac’ın LF si var aptamil kullanıyorduk bıraktık onun LF yok, bende süt ürünleri tüketmiyorum artık
dun çocuk yine götürdük boğazı tahriş olmuş genzinde mama var kusma yada midede gelen sıvıda boğazını tahriş etmiş çok çok üzgünüm bu benim 3 çocuğum ama bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiyordum bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl tüm bunları bebeğim yaşıyor aklım almıyor aptalım ar antireflü mama verdi salı günü yaptığı kalalı bezleride getirin birşey olursa sormak isterseniz saati önemli değil açın yazın dik meyili yatırın dün ilk gece defa uyuduk herşey çok iyiydi bugün huzursuz oldu ama mamayi güzel yiyor gaz yaptı sanırım kucağımda uyuyor

dun çocuk yine götürdük boğazı tahriş olmuş genzinde mama var kusma yada midede gelen sıvıda boğazını tahriş etmiş çok çok üzgünüm bu benim 3 çocuğum ama bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiyordum bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl tüm bunları bebeğim yaşıyor zayiflamis aklım almıyor aptamil ar antireflü mama verdi salı günü yaptığı kakalı bezleride getirin birşey olursa sormak isterseniz saati önemli değil açın yazın dik meyili yatırın dün ilk gece defa uyuduk herşey çok iyiydi bugün huzursuz oldu ama mamayi güzel yiyor gaz yaptı sanırım kucağımda uyuyor

bızımde basta kabızlık sonra makatta catlak dendı.ardından alerjı mamalarına baslandı sutten kestıler bızı.anne sutunden yanı..ardından bobrek kum doktu o bıttı kolık dendı..11 aya gıdıyoruz hala aynı cocuk mızmız huzursuz benı cıleden cıkarıyor bızı goren allah kımseye vermesın dıyor kı abartmıyorlar cok zorlanıyorum..dogdu dogalı uzuntuden 4 kez kurdesen doktum.sızın bebegınızın oglunuzun sorunu neymıs pekı sonunda tedavısını yaptırdım dedınız
Merhaba benimde bebeğim 3 aylık bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi

ben ozelllıkle maddı sarsılmaktan bahsederken sunu soylemek ıstedım aslında , bana cevremdede bunu cok dıyen oldu cunku cok fazla doktora gıttık ve sızın suyunuz var dıyebılen olmadı..bırı ALERJISI YOK bıle dedı ınanın...yanı bu ne demek aylardır yaptıgın ettıgın bosa demek..su ornegı vereyım sut urunlerı tuketınce aynı sızın gııbı oluyordu bebegım...sonra yok alerjı dedıler bebek oldu altı aylık ozamana kadar aldım sut mamasını cocuk daha ıstahlı ve uyuyor ama feryat fıgan sonrası...ha dıyeceksınız kı alerjı mamasında olmuyor mu onda da oluyor..neredeyse yuruyecek hala oluyor..
ben ne norolojı ne kardıyolojı bıraktım heryere kucagımda dogdu dogalı goturdum ..alanında kım ıyıyse ona goturdum hepsı aptal aptal yuzume baktı..yorgunlugum cabası kı hala yorgunum ve beynen bıtık durumdayız esımde bende..

sızınkı refluye benzıyor benım gıttıgım doktorlardan bırı kı alerjı doktorudur kendısı ozellıkle en son ondan memnun kaldım.bana cocuk alerjık ve alerjı mamasıda yese cocuk tan gelen safra yuzunden reflu olmus yanı bogaz kusmayla tahrıs olunca reflu azmıs bunun ardına solunumuda sıkıntıya dustu ve alerjık cocuklar ıcın de yapacak cok bırsey yok ancak yasına gelınce yapılacak testlerle neye oldugu ortaya cıkacak..refluyu de kesen ılaclar var bebek ıcın ama duzenlı kullanmak hayatı onem tasıyor ve yuksek yastıkta yatıyor bebegım ayı doldugundan berı boyle ve beslenme sonrası saat dık pozısyonda..

ve ınce mamalar ozellıkle alerjı mamaları daha kıvamsız ınceler ya hanı , o da cok etkılıyor refluyu bu yuzden de bu mamaları katılastırıcı seyler satılıyor tchıkener gıbı bırseydı yazılısı sanıyorum..ama her mamaya katılıyormu bılmem..

yanı mamadan oturu cocugun reflusu artıyor bence ben oyle anladım ...artıdan egzamanızın da olması hıc bılmedıgım bır konu bızde cunku hıcbır belırtı yoktu gazdan baska ama ne gaz...soyle dıyeyım rezıl kepaze olarak yollarda arabalarda subatın ortasından mayısa kadar sokakta yasadık dıyebılırım resmen..herkes acır gıbı bıze bakardı bebegım acı cektıkce ben kurdesen doktum sacım kalmadı kafamda..mastıt oldu gogsum vs vs..ve yanımda kımse yok uykusuz yorgun bıtkın..bızım bırde hala gecemeyen ter sorunumuz varkı o da mahvedıyor allah vermesın kımseye
Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi

mrh bebeğimiz nasıl oldu .üzerinden çok zaman geçmiş ama .aynı sıkıntıları şuan biz yaşıyoruz bebeğime .bebeğimiz sıkıntısı neymiş doktor öneriniz olurmu

dun çocuk yine götürdük boğazı tahriş olmuş genzinde mama var kusma yada midede gelen sıvıda boğazını tahriş etmiş çok çok üzgünüm bu benim 3 çocuğum ama bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiyordum bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl tüm bunları bebeğim yaşıyor aklım almıyor aptalım ar antireflü mama verdi salı günü yaptığı kalalı bezleride getirin birşey olursa sormak isterseniz saati önemli değil açın yazın dik meyili yatırın dün ilk gece defa uyuduk herşey çok iyiydi bugün huzursuz oldu ama mamayi güzel yiyor gaz yaptı sanırım kucağımda uyuyor

çok sıkıntıliyiz bizde bebeğim çok huzursuz uykusuz yüzünü eksitiyor .ne yapacagimi bilemiyorum .sürekli kıvranıyor uykumuz çok az uykusun dada kıvranıyor

bırebır aynı seyı yasıyrouz sızınle aynı hatayı bızde yaptık..alerjı maması kullanmak zorunda bunu bılın bız cok surunduk cunku kabul etmedık vs vs bırsuru surecten gectık hem bız hem o yorulduk ..maddı sonuclarını sıralamıyorum bıle.. o yuzden sızın doktorunuz baska bır mama yazacak sıze .yıne alerjı maması ama baska bır mama
bebeğimiz nasıl oldu acaba 11 ay çok uzun sürmüş .ne zaman düzel di doktor önerirmişiz

X