Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isteyeceğim yarın gideceğiz doktora. Çok iyi denk geldi bu bilgi.Kizlar aranizda devlet memuru olan var mi ?
Alerji sebebiyle cocuk doktorundan refakatci raporu istesem verir mi acaba ?
Canım bugün de çok yapti mi kaka. Yaptirsan testi belki başka bir şeydirYaptirmadim
Canim lapayi ekstradan yiyordum. Sadece onu yemiyordum. Bugun 3. Ay kontrolumuz vardi. 7,5 cikti kilosu. Kusma hala devam. İki gundur gunduzleri pek emmek istemiyor. Gece de mememin anasini aglatiyorBazen flaştan veya ışıktan kan gibi olabiliyor.
Kaka sayısı çokmuş :/
Keşke pirnç lapası yediğin dönem yavaş yavaş açarak gitseydin alerjenleri belirlemiş olurdun.
Eğer bu şekilde devam ederse biraz daha kıs derim
3 aylik kisim derken canim ?Bende isteyeceğim yarın gideceğiz doktora. Çok iyi denk geldi bu bilgi.
İnşallah oda verebiliyordur raporu.
3aylık kısımlardan almak falan lazım dediler ama memurlar için mi o acaba :/
Normal yapti ama bizim normalimiz 7-8Canım bugün de çok yapti mi kaka. Yaptirsan testi belki başka bir şeydir
Devlet memuruyum canım da onu her doktor vermez sormakla bir şey kaybetmez sin :)
Pardon canim yaa. Simdi testlere baktim. Gaita misroskobi, rotavirus antijeni, gaita amip hepsine bakilmis. Negatif.Canım bugün de çok yapti mi kaka. Yaptirsan testi belki başka bir şeydir
Devlet memuruyum canım da onu her doktor vermez sormakla bir şey kaybetmez sin :)
Tabiki 70tl muayene ğcreti olsa alınacak maaşa göre değer yaniCanim lapayi ekstradan yiyordum. Sadece onu yemiyordum. Bugun 3. Ay kontrolumuz vardi. 7,5 cikti kilosu. Kusma hala devam. İki gundur gunduzleri pek emmek istemiyor. Gece de mememin anasini aglatiyor
3 aylik kisim derken canim ?
Memurlar 3+3 ay alabiliyormus. Normal cocuk doktoruna gideceksin dimi. Bana da haber et canim. Benim de pazartesi randevum var. İsticem eger vermezse baska bir doktora gidicem ondan isticem. Boyle boyle butun doktorlari gezicem
Tabiki 70tl muayene ğcreti olsa alınacak maaşa göre değer tabikiCanim lapayi ekstradan yiyordum. Sadece onu yemiyordum. Bugun 3. Ay kontrolumuz vardi. 7,5 cikti kilosu. Kusma hala devam. İki gundur gunduzleri pek emmek istemiyor. Gece de mememin anasini aglatiyor
3 aylik kisim derken canim ?
Memurlar 3+3 ay alabiliyormus. Normal cocuk doktoruna gideceksin dimi. Bana da haber et canim. Benim de pazartesi randevum var. İsticem eger vermezse baska bir doktora gidicem ondan isticem. Boyle boyle butun doktorlari gezicem
Ya şu kaka elinize geçmişken niye herşeye bakmazsınız kiPardon canim yaa. Simdi testlere baktim. Gaita misroskobi, rotavirus antijeni, gaita amip hepsine bakilmis. Negatif.
Aiy felaket :)Belediye cocuk icin aylik karta para yukluyor ve belli marketlerden alisveris yapabiliyoruz. Kocaeli ilinde herkese sunuluyor bu hizmet.
Esim bu ay yuklenen paranin hepsiyle gitmis tereyag almis
Ben sut urunleri yemiyorum neden aldin diyorum. Bu sekilde yiyelim diye almadim ki yemeklere katarsin diye aldim diyo. Yemeklerin icine katinca sanki dokunmayacak.
Oturup afiyetle sen yersin artik dedim
Aman allahim yaaa napsak sasirdik belki önsüttur iyi dusunelim iyi olsundaha erken tabi netice almak için ama yeşilimsi tanecikler oluştu.
Süt artıkları yemyeşil oldu, dün grupta biri paylaşmıştı bezelye mi yedi demişerdi kadına.
Aynı bizde öyle.
Birde inşallh kan pıhtısı değildir biraz karartı var :/?
Ha haaa marulu denemedim hic her ihtimale karsi yemiyorum ama suu olmali tankla gelecem tankla :)Pikniğe mi gidiyoruz kızlar
Bahçe marulu getireyim bende
Organik
Dokunurmu size
Su damacana olsun
Normal yapti ama bizim normalimiz 7-8
Geita testi nedir acaba
Ha haaa marulu denemedim hic her ihtimale karsi yemiyorum ama suu olmali tankla gelecem tankla :)
Ben korkudan yemiyorum zaten doyurmuyo bile ekmekten iyisi yok bana su tv deki ac insanlar oluyo ya kucuk emrah filan onun gibi hissediyorum artik kendimi bi elimde su bi elimde ekmek :)Ben marul yiyordum ya. Yeşil soğan ve maril :) süt yapsın diye :) balkona yesil soğan dikmistik :)
Ben korkudan yemiyorum zaten doyurmuyo bile ekmekten iyisi yok bana su tv deki ac insanlar oluyo ya kucuk emrah filan onun gibi hissediyorum artik kendimi bi elimde su bi elimde ekmek :)
Belediye cocuk icin aylik karta para yukluyor ve belli marketlerden alisveris yapabiliyoruz. Kocaeli ilinde herkese sunuluyor bu hizmet.
Esim bu ay yuklenen paranin hepsiyle gitmis tereyag almis
Ben sut urunleri yemiyorum neden aldin diyorum. Bu sekilde yiyelim diye almadim ki yemeklere katarsin diye aldim diyo. Yemeklerin icine katinca sanki dokunmayacak.
Oturup afiyetle sen yersin artik dedim