- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 37
Canim rota asisi kabuz gibiydi. 3 gun boyunca agladi ama ishal olayi daha oncesine dayaniyor. İshal kusma ve yogun gaz. Doktorlar kilosu iyi diye birsey yapmadilar. 3 aylik 7,5 kilo ama kilosu iyi bile olsa dunki butun kakalarinda kan vardi. Belliki bagirsak tahribati olmus ya da makatinda catlak olusmus. Biogaia damlayi bile kendim gittim aldim.
Her bebek kusar diyorlar ama bu oyle boyle kusma degil. Ust bas kalmadi artik. Kusup kusup emiyor. Surekli memede. O yuzden kilosu iyi ama yasam kalitem sifir. Disari cikmaya korkar oldum. Surekli kusup tekrar emmek istiyor.
Kiloya takılıyorlar chocöate de açıklamış. Ama kilosu normal olup alerjili olanda var. Mesela biz. Normal seyrediyoruz şuan.
Kusma tabiki nırmal değil. Bizim abartığımızı düşünğyorlar bende ağız kenarından akan kusmukla alerji kusmuğunu ayırt edebiliriz tabiki.
Reflü de alerjiye bağlı olabiliyor.
Sizler gene deönleminizi alın. Düz yatırmayın, emzirirken 45derece açı olsun, gaz çıkartırttıktan sonra hemen yatırmayın falan filan...
Ben kocaelindeyim ama doktorlara uyuz oluyorum artik. Kusmasina normal diyorlar. Sen hic reflu ilaci kullandin mi. Acaba alip kulansam mi. Ya da test yaptirsam zor bir islem mi. Kan falan alinmasini istemiyorum.
Biogaiyi buz dolabinin kapaginda sakliyorum. Uzerinde oda sicakligi yaziyor ama oda sicakligi belirtilen dereceler arasinda degil. Hatta havalar isindi. Evler artik daha sicak. Alarmimi kurdum. Hergun ayni saatte vericem. Sen memnun kalmadin mi damladan.
Biogia içerisinde de laktobaciluus var. Sit alerjisi varsa oda dokunmaz mı:/
Canım benim çok ümitsiz yazmışsın.sadece bir alerji üzülme,sıkı bir diyetle geçer.bebek huysuz olunca çok üzülüyorum ben de
Vallahi tam kestiremiyorum işin Özünü şimdilik..yani kaka suluydu en son.mukuslu değildi.dr diğer besinleri kesme sütün azalır dedi.bugün bile eskisi gibi değil sanki...mamayı da bulamadık.dana eti ve türevleri,süt ve süt ürünlerini kes 15 gün boyunca hiç yeme,daha sonra tek tek bakalım dedi.sabah domates ekmek yedim o kadar...akşam ıspanak ve patatesli Börek.tabii bunların etkisinin olup olmadığını tam kestiremedim ilk günden.ama dışardan ALINAN Börek dokundu sanırım.sabah mukusluydu. ayh yoruluyor insan.bir de yetmezmiş gibi Ateş'i var bugün.
Dışarıdan aldığın böreğin içerisinde ne olduğunu bilemeZsin. O yüzden bence sışarıdan birşey alma.
Yok derler ama eser miktarda bile olsa bizi etkiler.
Riske atma
Defter tut yediklerini herşeyi yaz. Sudan çaydan rezeneye kadar(kiiii rezene,baharat kesinlikle tüketme dedi bana bi doktor)
Bu süreçte bence çaprazlarada dikkat et, et mesela!
Aynı şekşlde yumurta :/
Genel alerjen listesini özelden atıyrum sana;
Ispanak bizde de değişiklik yapmıştıAhh hele o ispanak varya bize nasil kotu geldii anlatamam bide nasil severim domates filan yaz da geliyor soyle taze taze yeme zamani bakiyorum bakiyorum sonra e' o kötü o yeme onu diyorum
Ama tam ifade edemiyorum.