- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Kan yok canm ama bol mukus var belki seninki gazdandir diyeti bozunca mi cogaldi yoksa ilaci birakinca mi
Ilaci tekrar dene cnm olmazsa tekrar diyet yap sindirilmemis dut parcalari barsakta islenemeyen sutten oluyor ben gecen 2 saatte bir emzrdm beyazliklar yoktu sık emzirmekte yapabilir tabiki alerji deGazimiz var bak o doğru. Eskiden daha fazlaydı aslında azalmıştı . diyeti on gün oldu birakali arada az az mukuslu ama hep siviydu. Bugün böyle oldu. Mukus var ve süt parçaları var sanırım.
Ilaci tekrar dene cnm olmazsa tekrar diyet yap sindirilmemis dut parcalari barsakta islenemeyen sutten oluyor ben gecen 2 saatte bir emzrdm beyazliklar yoktu sık emzirmekte yapabilir tabiki alerji de
Ya bu kakaya yorum yapamıyorum bir türliBu ileti diyeti bozup deli gibi pişman olan anne iletisidir.
Dün bir çocuk doktorumuz o halde gecmiyorsa mukus 6. Aya kadar diyet yap sıkı bir şekilde sonra çocuğa test vs yapilor mama verilir ek gıdaya geçiş süreci daha farklı oluyor vs dedi.
Diğer doktor yeeee gitsin dedi...
Bugün az önceki kakalar böyle.kusura bakmayın. bskn dediğin gibi peceye vs yaptım o resim kaymış uyku sersemi bezi de atmis oldum mukus var ayrıca eskiden olmazdı süt parçaları var birkaç gündür ;( hiç beğenmedim bu bezi. Biogai birakmistim bugun tekrar başlayıp birkaç gün kullanacagim. Ve olmadı diyete başlayacağım daha sıkı bir şekilde ;(
Dün rota vurulduk onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum
Ya bu kakaya yorum yapamıyorum bir türli
Arkadaşımda böyle .
Ne mukus var gibi ne de normal kaka gibi.
Be demek olduğunu inan çözemitorum.
Sanki çok sulu ama değil:/
Valla kusuruma bakma. Hani bariz uzun ipliksi mukus olmayınca yok gibi geliyor
İnşallh yokturda :)
Ben tahlil yaptırdım dün :)
Bu az sayıda yediklerime rağmen hala turp gibiyim. B12 düşük birtek. Oda yüksek olan var öı ki dedim
Kalsiyum sınıra az kalmış ama oda iyi.2ay kalsiyum almamaya rağmen :)
Çok şükürb12 iğne yazdı ama oğlana dokunurmu sorulturacağım
Kuzu eti denedik biz. Bugün 4. Günü etin.
Ama geçtik mi geçmedik mi anlayamadım
Mukus çok hafif vardı. Eee şimdi de hafif var.
Kafam karışık :/
Ben tahlil yaptırdım dün :)
Bu az sayıda yediklerime rağmen hala turp gibiyim. B12 düşük birtek. Oda yüksek olan var öı ki dedim
Kalsiyum sınıra az kalmış ama oda iyi.2ay kalsiyum almamaya rağmen :)
Çok şükürb12 iğne yazdı ama oğlana dokunurmu sorulturacağım
Bizim kaka da seninki gibisessizyazar ben keci urunleri yiyorum bu ara ondan mi acaba. Bende diyette basa döneceğim sanirim. Kakasi cok sivi biraz önce bildigin fiskirtti kakayo batti ustum başım. Ben daha alerji old. Bilmeden once boyle kaka yapardi. Bence bu ishal bu kadar sivi kaka olamaz. Bir hafta mama verip sutumu sagsam mi diye düşünüyorum. Bagirsaklari toparlanir pisigi gecer en azından. Benim de sütum temizlenir.
Dön canım dön. İstikrarlı olmayınca boşa kürek öekilmiş oluyor. Sonra zaten alıyor başını gidiyor.Bizim kaka da seninki gibisessizyazar ben keci urunleri yiyorum bu ara ondan mi acaba. Bende diyette basa döneceğim sanirim. Kakasi cok sivi biraz önce bildigin fiskirtti kakayo batti ustum başım. Ben daha alerji old. Bilmeden once boyle kaka yapardi. Bence bu ishal bu kadar sivi kaka olamaz. Bir hafta mama verip sutumu sagsam mi diye düşünüyorum. Bagirsaklari toparlanir pisigi gecer en azından. Benim de sütum temizlenir.
Ay bilmiyorum.10 gün uygulasan kuzu etini?
Ya biri geçen mai veya mambia kanlı kaka yaptı demişti. Üstelemek istemiyoeum insanlar alerji manyağı olduğumu düşünğyor.
O kişi mai idi ve o yüzden mi etiketledin mai yi?sessizyazar
Bende pregomin as ve neocate varsessizyazar face deki gruptan kankiler gönderdi bi kac kez verdim bazen saatlerce uymuyor memeyle oynadigi ve kustugu icin yetmeyince sutum mama verdim Benim kkız doymak da bilmiyor. Bendr bu ara saldim diyeti yine sut ürünleri yemedim ama yumurta galan denemeden yedim belki de dokunuyor bilmiyorum domates corbasi fasulye falan yedim
Ay bilmiyorum.
Popo pembeleşmeseydi sorun yapmıcaktım kakadaki mukusu. Çünkü çok değildi mukus.
Ama ne bileyim şimdi kafam karışık. Birazdan post açıcam gruba
Genelde yorumlayan insan sayısı az oluyor ama fikir edinmek istiyor insan genede :/
Bakalım kuzuya devam mı yoksa yeme mi diyecekler:/
Vallahi bugün çok yoruldum kaka yapmasından, incelemekten mukus görmekten... Mememde acıyor zaten
Eskiden uyurdu çok kısa uykulara başladı.
Saat kavramım yok şuanda ama yatırıryrum aa bir bakmışım uyanmışoldu mu o kdr yaa oluyorum
Takip edicem kaç dakka uyuyor diye.