Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Dün yediklerimden sonra (pardon yemediklermden sonra) kakada sadece sindirlmemiş süt vardı.

Yedklerm ;
Ev yapımı ekmek (un su tuz zeytin yağı maya)
Zeytin

Zeytinyağlı pirinç pilavı.

Kuzu eti, rezene ve elma kara listemde onlardan biri dokunuyor. Ben elmadan şüpheliyim çünkü yumurtanın çapraz bileşeniymiş :/

Rezene de denilmişti ya. Her gün birini çıkar bakalım...

Offf tadı kötü mü :KK43:
Bizde tatile çıkmayı düşünğyoruz. Herşey dahil çıkalım bu kez bebekle zor olur dedik.
herşey dahil ama kendimi o açık büfelerde nasıl tutucam diyordum. O yüzden o günler neocate mama veririz diye düşünmüştüm.

Sağılmış sütlerim var ama hepsi diyetsiz zamana ait. Diyet yaparken bir miktar azaldı sütüm. sağıp dolaba koyamıyorum hiç.

Alerji tavsiyeli otelleri var sanırım.

Deli gibi sut içmek istiyorum :KK43: çok zor ya.. Az önce bir parça peynirli börek yedim. Yarın gorecegim. Çünkü dün çok küçük bir nokta yedim. Sabah sıvı gibiydi ama yoğun mukus yoktu. Biz de sadece popoda kızarık var pişik vs yok. Bakalım yarın ne olacak ? Ya da gece... Domatesi pişmiş yiyorum sabahları soğanı kavurup domatesi koyuyorum yiyorum. :KK43: size de dokunkuyorsa soğan domates bir çeşit olur :) sonra patates kızartması. Sonra havuc kızartması...

Neys sutum azalıyor kızlar :KK43: şok oldum. Oğlum tek gogsumle doyardi ikincisini de istiyor bugün :KK43: umarım biraz rahatsizim o yüzdendir.

Kalsiyum alman lazım. Kemiklerin agriyor. Ve oğlum bir zaman sonra sutum de kalsiyum Bulamayacak.

Acaba pirinç mi :)
Su su :KK70: ben çok pis sudan şüpheleniyorum :KK70:

Ay valla iki gün daha böyle deneyip patatatese çevircem.

Az önce gelen mj :KK51:
Ctesi polonezköye gidelim mi :KK53:

Acaba bu adam beni düşünmüyor mu :63: ne yicek ne içecek bu kadın, ben yerken o nası baksın :KK67:düşünen yok

Deli gibi sut içmek istiyorum :KK43: çok zor ya.. Az önce bir parça peynirli börek yedim. Yarın gorecegim. Çünkü dün çok küçük bir nokta yedim. Sabah sıvı gibiydi ama yoğun mukus yoktu. Biz de sadece popoda kızarık var pişik vs yok. Bakalım yarın ne olacak ? Ya da gece... Domatesi pişmiş yiyorum sabahları soğanı kavurup domatesi koyuyorum yiyorum. :KK43: size de dokunkuyorsa soğan domates bir çeşit olur :) sonra patates kızartması. Sonra havuc kızartması...

Neys sutum azalıyor kızlar :KK43: şok oldum. Oğlum tek gogsumle doyardi ikincisini de istiyor bugün :KK43: umarım biraz rahatsizim o yüzdendir.

Kalsiyum alman lazım. Kemiklerin agriyor. Ve oğlum bir zaman sonra sutum de kalsiyum Bulamayacak.
Gebeliğinden kalma kalsiyjm yok mj, ondan iç eğer laktoz içerikli değilse.

Hadi bakalım deneme nası sonuçlanacak.

Bana ısrarla osteocare önermişlerdi, aldığımı gittim değiştim ama içinde mısır bilmemnesi varmış.
Benim aldığımda birşey yoktu en azından :/

Alerji dostu oteller var listesini de gördüm amaaaaa
Düşünsene peynir tabakları dizili oraya :KK43: ühüüüüü ben bir tane bile alamadan oturuyrum :p

Dün yediklerimden sonra (pardon yemediklermden sonra) kakada sadece sindirlmemiş süt vardı.

Yedklerm ;
Ev yapımı ekmek (un su tuz zeytin yağı maya)
Zeytin

Zeytinyağlı pirinç pilavı.

Kuzu eti, rezene ve elma kara listemde onlardan biri dokunuyor. Ben elmadan şüpheliyim çünkü yumurtanın çapraz bileşeniymiş :/
Teker teker dene bakalim yarin bu listeden elmayi cikar bende bugun yumurta ekledim yarin etkilerine bakcam

Acaba bu adam beni düşünmüyor mu :63: ne yicek ne içecek bu kadın, ben yerken o nası baksın :KK67:düşünen yok
Suyuda birakmayi dusunmuyirsun galiba cavdar ekmegi denesen mi acaba canim belki bugday alerjisi vardir

Ben kotuyum kizlar ya :KK43: bigun hicbisi yemedim. Kizim cok huzursuz pisik aldi yurudu yine. Dr u aradim hastaneye goturdum. Cildiyeci bakti hep ayni seyler. Sonra bir dr onerdiler unlu de bi dr mus astim ve alsrji uzmani. Alerjik olmayabilir dedi. Gastroya yonlendirdi. Cumartesiye bir proftan randevu aldim bebegim cok huzursuz ve ben ona care bulamiyorum:KK43:

Gebeliğinden kalma kalsiyjm yok mj, ondan iç eğer laktoz içerikli değilse.

Hadi bakalım deneme nası sonuçlanacak.

Bana ısrarla osteocare önermişlerdi, aldığımı gittim değiştim ama içinde mısır bilmemnesi varmış.
Benim aldığımda birşey yoktu en azından :/

Alerji dostu oteller var listesini de gördüm amaaaaa
Düşünsene peynir tabakları dizili oraya :KK43: ühüüüüü ben bir tane bile alamadan oturuyrum :p

Suuu kesin :) ahh yaa... :KK43: çok zor gezmek bile. Dün de arkadaslar kahvaltiya gidelim dedi ne kahvaltısı :KK43:(( orsldan bir tabak zeytin derdim sanırım :KK43:

Ooo peynirler...çok zor... Misafirler geliyor her şey mis gibi... Sonuç alayim irfan biraz daha salata :KK43: Belki o zamana her şey geçer ağustos ta büyümus olacaklar biraz daha... İnşallah tabii ki :)

Var bakayım bir kalsiyum. Yarın baslarim.

Ben kotuyum kizlar ya :KK43: bigun hicbisi yemedim. Kizim cok huzursuz pisik aldi yurudu yine. Dr u aradim hastaneye goturdum. Cildiyeci bakti hep ayni seyler. Sonra bir dr onerdiler unlu de bi dr mus astim ve alsrji uzmani. Alerjik olmayabilir dedi. Gastroya yonlendirdi. Cumartesiye bir proftan randevu aldim bebegim cok huzursuz ve ben ona care bulamiyorum:KK43:

Canım benim. Rabbim doğru doktorla karsilastirsin :KK43: sen sakın ol... Onun en büyük ilacı senin sakinligin.

Neocate sikiliayacak gibi degil ki ! Bebegime 3 veya 4 kez verdim iki firt aldi birakti. Biberonu yikarken benim midem bulaniyor nasil icsin kuzular. Corbalar mamalardan daha faydalidir bence
Siz emziriyorsunuz galiba,bizde emzirme yok ne yazik ki,bazen dayanamayacak hale geliyorum sonra benden daha kotu durumda olan anneleri dusunup pisman oluyorum:KK43: Allahim sabir ver bana kizima da bol bol istah. Siz nasil besliyorsunuz be beginizi neler yediriyorsunuz ona?

Suyuda birakmayi dusunmuyirsun galiba cavdar ekmegi denesen mi acaba canim belki bugday alerjisi vardir
Yok şaka tabiki. Telden girince bi foto atıcam öncesi sonrası diyr. Bence düzelme var vibi.
Akşam dayanamadım patates yedim. Bakalım tepki ne olacak.
Açlık sınırında yaşıyorum resmen :p

Kakalara bi bakın olmadı ekmek yemem. Zaten sevdiğimden değil aç kalmamak için yiyirodum

Ah inşallh bir çözüm bulunur canım :KK43:
Ne zmna dıktor randevusu alıcan
Siz emziriyorsunuz galiba,bizde emzirme yok ne yazik ki,bazen dayanamayacak hale geliyorum sonra benden daha kotu durumda olan anneleri dusunup pisman oluyorum:KK43: Allahim sabir ver bana kizima da bol bol istah. Siz nasil besliyorsunuz be beginizi neler yediriyorsunuz ona?
Evet canım bizim 2-3 aylık bebeklerimiz şuan.
O yzden emzirmeye devam. Her iki türlüsü de zor. Ama onların sağlıkları için inşllah.
Sen kiloya takılma litfen kilo alırlar, vitaöin alsın yeter

Yok şaka tabiki. Telden girince bi foto atıcam öncesi sonrası diyr. Bence düzelme var vibi.
Akşam dayanamadım patates yedim. Bakalım tepki ne olacak.
Açlık sınırında yaşıyorum resmen :p

Kakalara bi bakın olmadı ekmek yemem. Zaten sevdiğimden değil aç kalmamak için yiyirodum

Ah inşallh bir çözüm bulunur canım :KK43:
Ne zmna dıktor randevusu alıcan

Evet canım bizim 2-3 aylık bebeklerimiz şuan.
O yzden emzirmeye devam. Her iki türlüsü de zor. Ama onların sağlıkları için inşllah.
Sen kiloya takılma litfen kilo alırlar, vitaöin alsın yeter
Benim kizim 7.5 aylik, bu aya gelene kadar cok yiprandik kari koca:KK43: insallah gececek hepsi de sabir gosteremiyorum ben:KK43: dr umuz mayisin son haftasi gelin bebege damar yolu acip alerjisinin gecip gecmedigine bakacam dedi,niye damar yolu acacak anlamadim heyecandan sormayi da unuttum,bi ihtimal yogurda baslatabiliriz dedi ve ben ferisini duymadim,agladim mutluluktan

Kizlar sadece ilk ay emzirdim ben,reddetti kizim emmeyi ama hala bi kac damla sutum geliyo,ablam makinayla sagarsam cogalacagini soyluyo,sizce denemeye deger mi? Gelir mi sutum tekrardan?

image.jpeg image.jpeg

İkinci foto bugün. Sindirilmemeiş süt devam ediyor. Ama sanki üç gün öncesine göre daha iyi dimi?
Tabii bir hafta öncekine göre çok daha iyi her ikisi de

Kizlar sadece ilk ay emzirdim ben,reddetti kizim emmeyi ama hala bi kac damla sutum geliyo,ablam makinayla sagarsam cogalacagini soyluyo,sizce denemeye deger mi? Gelir mi sutum tekrardan?
Dnemeye deymez mi hem de nasıl değerrrr.
Sadece sağmak değil emzirmek yavrunu kucağına almak da çoğalmasına yardımcı olur.
Amaaa şuan bebeğinin yemediği şeyleri yememen gerekiyor senin de biliyorsun değil mi?

Meme reddinin başlıca sebebi zaten alerjen alımından sebepti. Eğer alerjenlerden uzak durrsan emme işi de başlar.

Anne sütü ne kadar değerli hele ki alerjik bebeklere... Bağışıklıkları için:KK43:

Eğer pompan yoksa Bence hani şu eski tip korna gibi olanlar var ya onunla deneme yap.
Ben bir keresinde onunla sağdım, çok da kötü değildi :KK66:
Sadece süre bi beş dakika uzamıştı.

Değer tabii ki... Emziren anneler grubu var facede oraya katılabilirsin. Olumlu etkisi olabilir.

Eki Görüntüle 1818229 Eki Görüntüle 1818209

İkinci foto bugün. Sindirilmemeiş süt devam ediyor. Ama sanki üç gün öncesine göre daha iyi dimi?
Tabii bir hafta öncekine göre çok daha iyi her ikisi de

Evet sanki daha iyi canım. Mukus da azalmış gibi geldi.

daha iki ayligiz biz sadece anne sutu. Sutum bazen azaliyor haftada 1 veya2 haftada bir mamaya ihtiyac duyuyorum. Beslenme bilmem wala ben ne yiyecegimi bilenez oldum:KK43: sessizyazar sessizyazar sagol canim sakin olamiyorum cok uzgunum:KK43: bskn bskn cts gidicem canim medipole goturcem. Bugunku kaka bence oldukca iyi. Sabirli bir sekilde devam et nasil da guzele ulasiyorsun masallah.

Kizlar günaydın. Dün bir parça borekten sonrası... Mukus yok gibi ama bezi katlasinca bir şeyler uzuyor. Çok sıvı gibi ayrıca. Normal sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-22-08-35-42.png
    Screenshot_2016-04-22-08-35-42.png
    218,2 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2016-04-22-08-35-34.png
    Screenshot_2016-04-22-08-35-34.png
    237 KB · Görüntüleme: 103
X