- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum çayı da o yüzden yazdımHa bu arada cay da maalesef alerjenler arasindaymis bugun komsum bana kafayi yemissin boyle sey mi olur o alerjik bj alerjik diyo.. esimde aksama kadar alerjiklere bakmaktan bikmadinmi yeter oku oku kendini etki altinda birakiyosun diye dertleniyor
Bana doktor yazdı calsiyum ama içinde laktoz varmış kullanmadım daha.gunaydin arkadaşlar, inek sütü alerjisinde kalsiyum ihtiyacı için tablet kullaniyor musunuz ya da ne kullaniyorsunuz
hadi hayırlısı bakalım. Bende dün yediklerimi yiyip d vit damla vermicem. Bakalım ne olacak.Bu sabah az bisey yereyag ve cokelek yedim bakalim tepkisi ne olcak tepkisi 12 saat sonra ortaya cikiyormus bakalim sonuc ne insaallah tepki vermez
Ha bu arada cay da maalesef alerjenler arasindaymis bugun komsum bana kafayi yemissin boyle sey mi olur o alerjik bj alerjik diyo.. esimde aksama kadar alerjiklere bakmaktan bikmadinmi yeter oku oku kendini etki altinda birakiyosun diye dertleniyor
hadi hayırlısı bakalım. Bende dün yediklerimi yiyip d vit damla vermicem. Bakalım ne olacak.
Sabah gene az da olsa kan vardı
Gaita da ne tahlili yaptılar?
Tahlil Görüntüsünü atsana.
Üf üzgünüm ama maya da riskli olabilirmiş. Mayalı şeyleri bağırsak zor sindirir demiştiler.
Dün listede de gördüm
Şisteyi çıktı aldım okuyup duruyoum.
Valla kpds ye çalışırken ingilizce kelime ezberlerken bu kadar okumamıştım
Hımmmm anladım bende sandmmki bnm yaptıpım gibi sütsüz pynirsiz yumurtasız yaptın :/Şimdi minigi uyutuyorum canım atarim az sonra gizli kan rota aklıma gelen. Burda alerjiden anlayan çıkmaz biraz daha bekleyip Ankara ya gideceğiz damlayk da bir kullanalım.
Pogacada sut yumurta vardı ki bilerek yedim tepki verir mi diye 14 saat surdu tepkimiz
Mukus bulundu mu?
Mukus bulundu mu?
Lökosit falan?
Ay kiyamam ya cok sukur ben daha kan gormedim ama olmasindanda korkuyorum yarin asi olacak odum patliyo asilar alerjiyi tetikliyormus zaten rota yi da yaptirmicamhadi hayırlısı bakalım. Bende dün yediklerimi yiyip d vit damla vermicem. Bakalım ne olacak.
Sabah gene az da olsa kan vardı
Bende yaptırmıcam rotayı ama doktor yaptır dedi:/Ay kiyamam ya cok sukur ben daha kan gormedim ama olmasindanda korkuyorum yarin asi olacak odum patliyo asilar alerjiyi tetikliyormus zaten rota yi da yaptirmicam
Şu ilk gaita mikrobiyolojik olanı yani, sonucu yazmıyor.Bilmiyorum ki sadece bunlara baktı. Çocuk çok sağlıklı dedi onlara nasıl bakılıyor ki
Bende yaptırmıcam rotayı ama doktor yaptır dedi:/
Alerji dotkoru olsa yaptkrma derdi ama.
Fitil yazdır, kalpol çilekli olduğu için dokunuyor.
İlaç aşı yjmurta keçi peyniri Bizi birazda bunların bir arada olması tetikledi:/
Bende yaptırmıcam rotayı ama doktor yaptır dedi:/
Alerji dotkoru olsa yaptkrma derdi ama.
Fitil yazdır, kalpol çilekli olduğu için dokunuyor.
İlaç aşı yjmurta keçi peyniri Bizi birazda bunların bir arada olması tetikledi:/