- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Kizlar bizde alerji belirtisi olarak gurultulu kaka memede gerinme asiri kaka mukuslu tabi ..kusma ..gaz sancisi .vardi.poposu pisik oldu ama cok degil sebamed kullaniyoduk olmadi hametan aldik.ilk basta fayda etti sonra cikkk olmadi sudocrem tek seferde isi bitirdi hala kullaniyorum pisik yok..ayrica bskn cnm sizin pisigin yaninda bizimki sinek isirigi .insallh gecmistir sizinkide kuzumm
Bugun farkettim kulagin arkasi hafif egzama gibi olmus yoktu oyle bisey..konak yok bizde kaslarda pullanma felanda yok...sadece kakaya bakarak diyet yapmasami diyorum gerci kulak dusundurüyor beni ilerlermi...
Ahh kakasida gece sabaha kadar sari gün icinde yesil salyali anlamadim üsuyorda ondanmi oluyor..gunde 10 bez gidiyodu simdi normal 5 felan oldu .biogaida kullaniyorum 3 gundur.
10 gundur diyet yapiyordum .sadece süt ürunu diyeti..yumurta yedim bi sabah (arada yiyordum zaten) 2tane ondan sonra azitti yine huysuzlugu gerci ogun 2.ay asisida oldu.belki ondandir da diyorum..yesil erik badem (cig) yedim onlarda gaz yapti buyuk ihtimal ..yani herseyi alerjiye bagliyorum ama baska seylerdende huzursuz olabilir
Evdekiler abartiyosunn..onu kes bunu kes düzenini sistemini bozuyorsun herseyden az az ye diyip duruyor.. Allah onu bebege göre ayarliyor kac cesit islem göruyodur o süt diyolar..Bazen aklima yatiyor cünkü boyle davranarak olmayan biseyi olduradabilirim yani kötuyü cagiriyorum bizimki dr onayli degil.iki dr dan biri yok dedi biri cok agladigini soyleyince diyet onerdi..
Uzun oldu .daldan dala yazdim sanki kudura bakmayin icimi dökiyim dedim..
Canım evdekilete sık sık azaldı vs de. Kaka azaldı şöyle oldu böyle oldu. Yani doğru yolda olduğunu dusunsunler. Ben öyle yapıyorum :)
Ben bugün pişmiş poğaça da deneyecegim.