Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bnm
Merhalabalr bayanlr bu site nin yeni uyesiyim 3,5 aylik bebegim de inek sutu alerjisi olabikir dedi doktor tahliller yapildi ve ben cok uzuluyorum
Benımde bebegım 3,5 aylık bnada öyle söyledi de ne gbı bekırtıler var bebegnzde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaka si uzun zamandır yeşil mukuslu ve bir kaç defa da kan gördük
Önce kaka da mikrop var denildi surup verdi doktor geçmedi gecmeyince alerji olabilir dedi kan da birşey çıkmadı gaita da gizli kan da yok bakalım yarın belli olacak
Sizin bebeğinizde ne gibi belirti ler var peki

Kan tahlılo pek dogru sonuc vermıyormuş 6 aydan önce.bnm bebegım kız 30 temmuz dogumlu.20 gunlukken ıkı defa kakasında kan gordum bıdaha da gormedım kaka tahlılı bızde yaptrdk gızlı kan cıkmadı Nişantasında Fügen çokuğraş diye bir dr var ona goturucm kızımı gastroentoloji prof bu alanda çok iyiymiş

Benim bebeğim de kız 1 Ağustos doğumlu

Ben kayseri de yasiyorm burda fakülte de prof var fulya hanım bizde ona götürdük inşallah inek sutu alerjisi yoktur

Merhaba kızlar perşembe günü kızım ateslendi 38 girmedik com sukur atesimiz dusuncede vücudumuzda kızarıklıklar başladı dün acile gittik alerji iğnesi yapıldı 2 saat içinde geçti çok sukur ama mamasini verince bugün yine hafif kızarıklıklar başladı mamaya mi yormalimiyim bunu

Merhaba arkadaşlar benim kızımda 8 aylık ve yoğurt peynir yediğinde ağzının kenarları kızarıyor benek benek. İnek sütü alerjisi olabilir mi acaba

Doktor şimdi teste gerek yok bir kaç ay verme sonra tekrar dene olursa bakarız dedi bir yaşından önce olabiliyormuş bilmiyorum ki

Merhaba,

Benim kizim 8,5 aylik ve hem inek sutu alerjisi, hem de laktoz intoleransi var. Yani hem sut sekerine, hem de sut proteinine karsi alerji. Ancak bunlari kesfedene kadar perisan oldu yavrum. Gitmedigimiz doktor da kalmadi. Bu konuda tecrubelerimi yardimci olmak icin paylasmak isterim.

Emziren anneler, sut urunleri diyeti yaptiginiz halde alerji belirtileri devam ediyorsa, mutlaka gaitasinda reduktan madde olup olmadigina baktirin. Ayni zamanda laktoz intoleransi da olabilir. Ya da sadece bu vardir.

Sorularinizi seve seve yanitlayabilirim.
Sevgiler...

Geçmiş olsun öncelikle inşallah atlatır hemen kuzucuk :)

Kakasi yeşil ve mukuslu mu peki laktoz intorlnsnda diet nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…