Hanımlar merhaba ben de süt alerjisi ile uğraşan bir anneyim.yaklaşık 3 aylıkken şüphelendim doktoru da onayladı 2 aydır da diyet yapıyorum. Bebeğim şu an 5 aylık. Bizim şikayetlerimiz hem solunum hem cilt hem de bağırsakta. Hırıltılı nefes, ciltte isilik benzeri sivilceler, mukuslu ishal kakamiz var. Diyetten önce hırıltı çok yoğundu gaz sancısı vardı tuvaletini yaparken çok sancı çekiyordu. Diyetten sonra nispeten bu şikayetler azaldı. Benim sorunum geçmeyen ishal mukus ve pişik
o kadar dikkat etmeme rağmen bağırsaklar neden düzelmedi anlamıyorum. Üstelik pişik oluyor kuzum. Bizim önceleri pişik ve ishal hiç yoktu şimdi onlar var diyet yapmama rağmen. Ben nerede hata yapıyorum bilemiyorum. Başka şeylere de mi alerjisi var acaba. Daha önce bal yediğimde göğsü kabarmışti. Korkudan tekrar bal denemesi yapamıyorum. Domates de beni suphelendirdi. Aslında nereden baslamam gerekiyor anlamış değilim. Doktor sıkıntımız var maalesef. Alerji uzmanına randevu alamıyorum. Üstelik hastane biraz uzak yaşadığım yere. Kendi çocuk doktorumuz takip ediyor ama içime sinmiyor. Alerji mamasını denedik oğlum icmedi kustu. Şimdilik sadece anne sütü alıyor. Gelişimi iyi ama ishal sorunu kafamı kurcalıyor. Acaba alerji dışında bağırsaklarda bir sorun mu. Offf ne kadar da bilinmeyenlerle doluyum. Bir yol gösterebilir misiniz sevgili anneler
((