- 28 Kasım 2017
- 254
- 226
- 35
çok geçmiş olsun bu konuda çok tecrübeliyim desem yalan olur yolun başındayım ama kakalarda mukus gördüm ben sanırım sizin bebeğinizin sadece süt ürünlerine değil başka bir besine daha alerjisi var ben bu aralar katı diyetteyim (haşlama prinç marul zeytin yiyorum ) bizim kakadaki mukus daha yeni kayboldu 2hafta oldu bu kadar katı diyete başlayalı benim bebeğim de egzama kanlı ve mukuslu kaka vardı alerji dr çoklu gıda alerjisi dedi deri testinde yumurta ve süt çıktı 1 aydan fazla süt ürünleri et yumurta tavuk buğday balık kuruyemiş domates gibi ürünleri bırakmama rağmen düzelmediHanımlar merhaba, kk da böyle bir konu olduğunu bilmiyordum görünce çok sevindim. Benim kızımın laktoz intoleransı var. Ayrıca süt alerjisinden şüpheleniliyordu ama kakada kan bulunmadı. Çünkü ben inek sütü alerjisi olduğunu fark edince zaten süt ürünleri tüketmiyordum kaka tahlili o yüzden temiz çıktı muhtemelen. Doktorumuz peynir ile deneme yap demişti sonuç hüsran. Pişik yüzde hafif pütürler karın krampları ve mukus oldu. Kan vs olmayınca acaba sadece laktoz intoleransı mı var diye düşündüm. Sonra bolca fındık yedim 2-3 gün canım çok istemişti. Kaka da kılcak siyahımsı ipliksi şeyler vardı. Günde 2 kez kaka yapan cocuk gitti 4 günde zorla kaka yapan cocuk geldi. Hatta biz eşimle kaka pozisyonuna getirip zeytinyağı ile poposunu yağlayıp yaptırdık bi kaç kez çünkü sancıdan ağlıyordu. O zaman da köpüklü yapmıştı kakayı bayaa bayaa köpüklü Eğer ayıp olmazsa size bütün kakalarının fotoğrafını atsam tecrübeli anneler bi bakabilir misiniz? Kanlı olduğunu düşündüğüm kakayı da atacağım diğerlerini de. Ayrıca kakası felaket kötü kokuyor Sadece anne sütü alıyor ve sütümü sağınca sütüm çok yağlı benim bunu da not düşeyim. Beyaz taneli olan kakayı bugün yaptı sırayla attım. Neden beyaz tanecik var
Şimdi şimdi toplar gibi oluyor