- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.881
Günlük ne yiyorsaniz bir günlükle kaydedin. Süt, yoğurt, peynir, tereyağ, kaymak ve bunların zerresinin bulaştığı hiçbir şey yemeyin.Arkadaşlar merhaba .. benim kızım 1 yaşında süt alerjisi var. Ama süt ürünleri tüketmeme rağmen haşa kaşınıyor atopik dermatitte var. Yumurta ve kuruyemişte tüketmiyorum alerji içerikleri yüksek diye ama bir düzelme Yok maalese.. ne önerirsiniz başından geçen var mı? Sürekli kaşınıyor yavrum
Baharat kullanmayın. Tarçın ve karabiber özellikle. Zeytinyağ dışındaki yağlar kuruyemiş yağı olduğu için tehlikeli. Kırmızı renkli meyve ve sebzeler, hatta tüm meyveler tehlikeli(benim bebeğim elma dışında hiçbir meyve yiyemez örneğin), kuruyemiş, mısır, aycekirdegi, pirinç, bakla, kereviz, patates, ıspanak, patlıcan, havuç kabuğu, susam, beyaz et, kırmızı et, baklagiller, büyük balıklar, (bazen küçük balıklar da tehlikeli olabilir) salça, gluten tehlikeli.
Bu saydiklarimdan düzenli olarak yediklerinizi yazabilir misiniz?
Önceki sayfalarda ağır metal detoksu hakkında ayrıntılı yazdım, inceleyip uygulayabilirsiniz, alerjiyi kesinlikle hafifletiyor.