Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyice :KK43: şimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet
hamileliklerimizin ortak bi sıkıntısı var mıdır acaba alerjiye sebep olan ? ben ilk 4 aya yakın kustum sürekli ve serumla beslendim hiç yiyemedim. hep aklım orda :KK43:

hamileliklerimizin ortak bi sıkıntısı var mıdır acaba alerjiye sebep olan ? ben ilk 4 aya yakın kustum sürekli ve serumla beslendim hiç yiyemedim. hep aklım orda :KK43:
Yok canım bn hiç kusma dim hiç midem bulamadı bnde herseyden fazla fazla yedim vitamin olsun diye hamileligimi 21 kilo ile bitirdim hatta :eek:tabi şimdi o 21 kilo dan eser kalmadı gibi:))bn de çok yediğime bağlıyodum tiksindirdimmi diye :):):)bn 4.ay asisina gittiğimde hemşireye sordum bunu şimdi gelen bebeklerin çoğunda bu alerji var dedi yaygınmış. Allah hayirlisini versin buna şükür ne yapalim geCer ins bi an once

prensseess prensseess canim senin bebis emekliyor mu.. Temizligi nasil yapiyorsun toza da alerjisi oluyor mu??
Kesinlikle var. emeklemiyor ama dönüyor. yani bırak bir odanın ucundan diğer ucuna done done gidiyor. Sürekli hapsiriyor. Bitkisel bir deterjan ile temizlik yapıyorum. Başta çok kötüydü. yani acayip tepki veriyordu toza şimdi biraz daha iyi hamd olsun. ama tabi var yine. yeni oyuncak aldık o gün 3 gün hapsirdi tiksirdi

Allahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyice :KK43: şimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet
Ins kızlar y à bazen inanin çok daraliyorum uzuluyorum. Hayır diyeti mi açınca o da yiyemiyince ben o yiyemicek diye yine yiyemicemki. daha şimdiden istiyor. Allah yardımcımız olsun. beterinden korusun. kızlar bu da kakamiz :KK43: gözümle kan görmedim inş gizli kanda yokturdur

Eklentiler

• 2016-11-29 18.43.53.jpg
    2016-11-29 18.43.53.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 68
lütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizden
Ins gelecek mi o gunler

Bende kan sulandirivi iğne coraspin ve mide ilacı kullandım. ve dediği gibi 2p haftaya kadar kustum

Yok canım bn hiç kusma dim hiç midem bulamadı bnde herseyden fazla fazla yedim vitamin olsun diye hamileligimi 21 kilo ile bitirdim hatta :eek:tabi şimdi o 21 kilo dan eser kalmadı gibi:))bn de çok yediğime bağlıyodum tiksindirdimmi diye :):):)bn 4.ay asisina gittiğimde hemşireye sordum bunu şimdi gelen bebeklerin çoğunda bu alerji var dedi yaygınmış. Allah hayirlisini versin buna şükür ne yapalim geCer ins bi an once
Bende 17 hafta bilfiil kustum hep zofran ictim. Sonradan azaldi ama 9. Aya kadar da devam etti.

Ins kızlar y à bazen inanin çok daraliyorum uzuluyorum. Hayır diyeti mi açınca o da yiyemiyince ben o yiyemicek diye yine yiyemicemki. daha şimdiden istiyor. Allah yardımcımız olsun. beterinden korusun. kızlar bu da kakamiz :KK43: gözümle kan görmedim inş gizli kanda yokturdur
İnş canım gizli kan yoktur bence ya kan olmasın da mukus a alıştık

Kötü düşünme yoktur Allah ın izni ile.

X