Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cnm bizimde 4. Ay asisiyla cikti malesef. 10 gun sonra 6. Ay asisi var napicam bilmiyorum.. :KK43:
4.ay aşısını cuma günü vurdurduk yavrumun suratına egzama azdı ta göz kapağına vurdu :KK43: yanaklarına bioderma aldım onu sürüyorum oradan cikamayinca gözünün üstünde çıktı lanet :KK43:

4.ay aşısını cuma günü vurdurduk yavrumun suratına egzama azdı ta göz kapağına vurdu :KK43: yanaklarına bioderma aldım onu sürüyorum oradan cikamayinca gözünün üstünde çıktı lanet :KK43:
Cnm ya kiyamam :KK43: dr ne diyo bu duruma. Asiyi yaptirmayin falan diyor mu.. Bn bi kac gun icinde gastro ya gidicem. Ona gore hareket edicm asi konusunda.
Deliksiz uyuyan cocuk yarim saate bir uyaniyor aglayarak. Sizde de oluyor mu..
Gunduz normal uyuyor.. Ama gece sikintili :KK43:

benimkine bişey dokununca ilk gözkapağına vuruyor :KK43: sonra sırtına göbeğine bez bölgesine :KK43:

Cnm ya kiyamam :KK43: dr ne diyo bu duruma. Asiyi yaptirmayin falan diyor mu.. Bn bi kac gun icinde gastro ya gidicem. Ona gore hareket edicm asi konusunda.
Deliksiz uyuyan cocuk yarim saate bir uyaniyor aglayarak. Sizde de oluyor mu..
Gunduz normal uyuyor.. Ama gece sikintili :KK43:
Alerji geçince geçer diyo canım cildi çok kurutuyomus o yüzden cikiomus sürekli nemli tutmaya calisiom gözünün oraya da sürememki bnm ki bu egzama dan dolayi çok uyanio du kaşı kaşı yvrum kasinmaktan yüzünü gözünü paecalayacakti krem biraz iyi gekdi

Aman canim sen yine de az az dene. Bisey olursa uzulurum sonra. Haslayip suyunu da icebilirsin..
tarcin alerjendir degil mi.. Ben tarcinda ekliyodum ama artik olmaz sanirim..
Beyaz dut kaynatıp içmiştim sütüm artsın diye ama bebeğimi mahvetti benim
Dikkatli iç Can'ım, her bebeğe tepki gösterecek değil tabi

Kizlar dunku diyetten sonra ilk kakasi bu. Kan yok ama nasil sizce??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu nasil bi kakadır yorum yapın nolur sulu
Screenshot_2016-11-29-09-54-36.png
ve bn patatese başka bişe yemiom sadece biraz elma yedim biraz da mama verdim

Aptamil programin canım o mu yaramadı acaba ya dr yazdı bunu simdii icerigine baktım aycıcek yağı hindistan cevizi yağı falan yazio ondan mi acaba
Bilmemki yok ya pregomin dokunmuş olabilir mi ki??? bilemedim simdi. ama sanmıyorum. ben sandım ki normal mama veriyorsun

X