Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar iyi bayramlar öncelikle<3 doktorunuz denetiyor mu bazı şeyleri? Biz 6.ayın içindeyiz.denesek mi diyoruz.nasıl nerden başlamalı bilemiyorum.öncelikle fırınlanmış ürünler mantıklı gibi.deniyor musunuz? Çok merak ettim...

Kızlar iyi bayramlar öncelikle<3 doktorunuz denetiyor mu bazı şeyleri? Biz 6.ayın içindeyiz.denesek mi diyoruz.nasıl nerden başlamalı bilemiyorum.öncelikle fırınlanmış ürünler mantıklı gibi.deniyor musunuz? Çok merak ettim...
Dr gittim bu konuyu sordum bircok meyve sebze belli isiya geldikleri zaman icindeki proteinler olüyormus bize meyveleri pisirerek vermemi soyledi ama.kararsizim

Dr gittim bu konuyu sordum bircok meyve sebze belli isiya geldikleri zaman icindeki proteinler olüyormus bize meyveleri pisirerek vermemi soyledi ama.kararsizim
Ek gıdaya geçince çok mantıklı bu.zaten sebzeleri buharda pişireceğiz.onları da pişiririz.de aslında ben siz yiyor musunuz onu da merak ettim? Mesela fırında Sütlü Yumurtalı kek ya da bunun gibi..benim bebeğimde yanlış bişey yersem(Patlıcan gibi) huysuzluk oluyor ama kanlı kaka yapmıyor.e çoğu zamanda da huysuzluğu var zaten bağırsaklar sebebiyle.denesem nasıl anlıcam? Siz yediniz mi hiç köfte vs ?

Ek gıdaya geçince çok mantıklı bu.zaten sebzeleri buharda pişireceğiz.onları da pişiririz.de aslında ben siz yiyor musunuz onu da merak ettim? Mesela fırında Sütlü Yumurtalı kek ya da bunun gibi..benim bebeğimde yanlış bişey yersem(Patlıcan gibi) huysuzluk oluyor ama kanlı kaka yapmıyor.e çoğu zamanda da huysuzluğu var zaten bağırsaklar sebebiyle.denesem nasıl anlıcam? Siz yediniz mi hiç köfte vs ?
Ben et tavuk yumurta gibi seyleri yedim yiyorum dokunmuyor ama sut olarsk denemedim sebze ve meyveler dokunuyor semizotu yedim dokundu mesela yavas yavas actim ben diyeti

Ha birde bazen firinlanmis hali dokunmayabiliyormus deneyerek horecegiz

Kızlar sizin bebeklerde hapşırma ve hırıltılı solunum da var mı? Alerjik astım mi diye şüphe etmeye başladım. Aşırı derece de hırıltılı solunum ve hapşırma var. Zor nefes alıp veriyor. Çoklu gıda alerjimiz var

Aslında aynı şeyi ben de soracaktım, benim oğlumda artık 3 günde bir kaka yapıyor düzeliyor mu yoksa kabızlığa mı dönüşüyor? Doktoru 5 güne kadar normal dedi ama ben hala endişeliyim, hiç alışkın değiliz ya bu kadar yapmamasına bu durumda olan var mı
Bizde aynen oyleyiz dun ek gidaya gectik bizde 3 4 gunde yapiyor ama huzursuz degil

image.jpeg Kızlar kızım şimdi kaka yaptı bu ne ya çamur gibi

Kızlar 1 aydır diyetteyim kan geçti hamd olsun ama mukus geçmek bilmiyor. Lütfen bir yorumlar misiniz. En son gittiğim Dr mukus her bebekte olur. Bir belirti değil dedi. Süt ürünleri harici herseyi ye dedi. Ama benim cesareti m yok.

Eklentiler

• 20160714_155919.jpg
    20160714_155919.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 118
  • 20160714_155950.jpg
    20160714_155950.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 190
Kızlar 1 aydır diyetteyim kan geçti hamd olsun ama mukus geçmek bilmiyor. Lütfen bir yorumlar misiniz. En son gittiğim Dr mukus her bebekte olur. Bir belirti değil dedi. Süt ürünleri harici herseyi ye dedi. Ama benim cesareti m yok.
canım bizim doktorda kaka sayısı günde bire düştüyse mukusu artık önemsemiyoruz demişti. 15 gün arayla et, tavuk dene duruma göre devam edersin demişti.

Evet.mukussuz bebek yok gibi zaten mukusun gecmesi uzun zaman aliyor diger belirtiler yoksa gida denemesi yapabilirsin

X