- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
Ö
3 doğumluyuz canım.yanlış söyledim.bipazar oluyoruz.çoook geçmiş olsun.inşallah tekrarlanmaz.ben çok yorgun hissediyorum.fiziken ve beyin olarak...iyice arttı ağlamaları.yediklerim hep aynı.zaten iştahım iyice gitti...Patlıcan kabak Havuç patates göresim yok.meyve de istemiyorum.midem kaldırmıyor.ben de artık zayıflıktan hastanelik olacam.hem çocuk hem diyet sinirlerim de harap.böyle sütüm de azalıyor kalitesi Çeşme suyu.yaşlandığımı hissediyorum.yüzümün yorgunluğunu aynaya bakmadan görebiliyorum.5 aylık olduk.ben yaz gelsin toparlanır büyür kendine gelir diyordum.o da olmadı.gece 3 e kadar ağlıyor.durmadan...öksürüyor artık boğazı tahriş olduğu için.1 haftadır durum bu.amaan neyse ben zaten hiç oh be diyemedim.neye şaşırıyorsam...4 subat dogumlumusunuz sizde bizim durum iyo gibiydi ama ben dun yine mastit oldum bas donmesi kusma titreme butun vucudumda agriyla beraber bayildim kendime geldigimde hast. Serum yiyordum veeee bebegim bufun biraz pisik olmus yine antibiyotik kullanmak zorundayim