- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Demir ilaci almis gibi mama aliyor muHayır 2aylığız şuan diyetteyim bugün kaka 1 defa yaptı oda çok garibime gitti rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demir ilaci almis gibi mama aliyor muHayır 2aylığız şuan diyetteyim bugün kaka 1 defa yaptı oda çok garibime gitti rengi
Olur bence hic yapmadim ama genellikle mamalarini filan hep alerji mamalariyla hazirladiklarini okuyorum sut yerine mamaIçinde süt olmayan tahıllı mama aldık e bebekten.pregomin ile yapsam olur dini kızlar? Biraz da seyreltilmiş kayısı püresi? Acil cevap please:))))
Süper olur bende ona benzer bişey yapıyorum . Kısa anlatayım 60 cc programın as hazırlıyorum içine 2 tatlı kaşığı hipp organik pirinç katıyorum azıcıkta dadını değiştirdin diye annemin yaptığı kayısı reçeli katıyorum kaşıkla verıyorum günde 3 kez biberon almıyor çünküIçinde süt olmayan tahıllı mama aldık e bebekten.pregomin ile yapsam olur dini kızlar? Biraz da seyreltilmiş kayısı püresi? Acil cevap please:))))
Canım reçelde şeker var çok koyma.Süper olur bende ona benzer bişey yapıyorum . Kısa anlatayım 60 cc programın as hazırlıyorum içine 2 tatlı kaşığı hipp organik pirinç katıyorum azıcıkta dadını değiştirdin diye annemin yaptığı kayısı reçeli katıyorum kaşıkla verıyorum günde 3 kez biberon almıyor çünkü
Kızlar 1 aydır diyetteyim kan geçti hamd olsun ama mukus geçmek bilmiyor. Lütfen bir yorumlar misiniz. En son gittiğim Dr mukus her bebekte olur. Bir belirti değil dedi. Süt ürünleri harici herseyi ye dedi. Ama benim cesareti m yok.
Kızlar 1 aydır diyetteyim kan geçti hamd olsun ama mukus geçmek bilmiyor. Lütfen bir yorumlar misiniz. En son gittiğim Dr mukus her bebekte olur. Bir belirti değil dedi. Süt ürünleri harici herseyi ye dedi. Ama benim cesareti m yok.
4 subat dogumluuuz ek gidaya gectik kabak patates pirinc unu ve irmik kullandim su ana kadar ve armutBizimde ayni kakamiz..bir dr a daha gittik,oda size söyleneni söyledi...hiiiiic takma dedi..12subat doğumlu kizim ek gidaya baslamadik daha..ilk neler vermeliyiz fikrimiz var mi,
4 subat dogumluuuz ek gidaya gectik kabak patates pirinc unu ve irmik kullandim su ana kadar ve armut
Sebze ile baslamak daha dogru. Bende ilk etapta meyveyi pisirdim canim armutlu ve seftalili muhallebiye bayiliyor sebzeden nefret ediyorBen büyük kizimda cam rendede meyve püreleriyle baslamistim ama meyveyi haslayip ezip vermek daha mantikliymis alerjili bebeklerde..
Hipp yulafli tahilli aldim bugun,onunla neocate li muhallebi falan yapsammi yoksa çorba meyvemi başlasam..
Birde doktorumuz hipp in elmali biskuvisinde yumurta ve sut yok sende yiyebilirsiniz bebeğe de verebilirsiniz ilerleyen dönemlerde dedi,bugün alayim dedim ama eser miktarda içerir yaziyo.almadim..anlamadim dr nasil onerebiliyo..
Bimbono diye bi bisküvi okudum burada..eczanelerde satiliyomus ve içinde sut yumurta guluten yokmuş..duyan bilen kullanan var mi aranizda..
Sebze ile baslamak daha dogru. Bende ilk etapta meyveyi pisirdim canim armutlu ve seftalili muhallebiye bayiliyor sebzeden nefret ediyor
Hic duymadim canm ben buskuviyi evde yaptim daha iyi
Ben diyeti bozdum dr boz sadece islenmemis sut icme dedi bende bozdum bebegime keci sutunden yogurt verdim dun ilk defa tepki yokEvet direk tatli şeyler vermemeli aslinda..bende kabakla basliycam,ama bugün keçi peyniri yedim kendim,tepkiyi beklicem..siz yiyomusunuz keçi ürünleri?
Slm cnm gecmis olsun 3 ay icin armut cok erken mamanin icine vanilya surubu katip yedirenler varmis ben hiicc denemedim daha dogrusu mama kullanmadik ama arastrmalarim neticesinde vanilya surubu kullanildigini ogrendim rabbim sifa versinBenim bebegimde uc ay 1 haftalik iki aylikken sut alerjisi cikti diyetteyim.kanli diskisi hic olmadi sadece yuzu kizariyodu cok gazli ve huysuzdu.diyet yapali kuzu gibi oldu simdi.mantar ve balada cikti alerjisi ben yiyince mukuslu akitiyo huyszlaniyo.Dun kontrole gittik kilo alimi kotu dedi smilac alementum verdi ama mumkun deil yemiyo dun icine 6_7 cc armut suyu kattim zorla icirdim.siz o mamalari nasil veriyorsuniz.her emdikten sonra mutlaka mamayida ver dedi.sizce emzirdikten sonra ne kadar cc mama vereyim icine ne ekleyebilirim.